📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Przecież nic jej nie brakuje.
Zajebista dupa , lubisz wysokie ? Spoko przykręce dłuższe, lubisz karlice? To przyjdę bez
kruger90 napisał/a:
Co za debil daje takie podpisy do filmu do chorej dziewczyny ??. Obys nigdy w takiej sytuacji nie był
A wiesz gdzie jesteś? Na Sadolu.
kruger90 napisał/a:
Co za debil daje takie podpisy do filmu do chorej dziewczyny ??. Obys nigdy w takiej sytuacji nie był
Debilem jesteś tutaj ty a tak poza tym jebałbym tą kalekę swoimi 12 cm
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
kruger90 napisał/a:
Założyłeś konto na sadolu (więc chyba wiesz co się tu odpierdala) tylko po to żeby napisać takie gówno? To Twój pierwszy post.
Po pierwsze dziewczyna nie jest chora, tylko bez nóg (np skutek wypadku). Duuuża różnica.
To, że nie ma nóg nie oznacza, że nie lubi sexu. A że jest ładna to większość tutaj przeleciałaby ją bez wahania. Może pozycji z nogami na pagony nie zrobisz z nią, ale loda na stojąco spokojnie zrobi.
Jessica Long, Long to ona raczej nie jest
stulejarz w akcji - przypominam, że ta całkiem sympatycznie wyglądająca laska i tak nie da bo jakby przeczytała co rycerz stulejki ma do napisania to wolałaby się sztuczną nogą zadowolić niż z gumomózgiem się pierdolić.
Wejdź na swoje konto - jest tam opcja usuń konto i wszyscy będą zadowoleni, ale wiedz że jak je usuniesz nie będziesz miał tak dużej ilości filmików z karlicami jedzącymi z dupy wielkiej lochy czy innych zabaw kutasem z osami jak twoja stulejka lubi. Więc się zastanów, czy będziesz miał pod co klepać co 15 sekund?
ps. wreszcie laska której zjeby od stópek nie zawracałyby tyłka
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów