📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13
🔥
Wrocławska Policja sprząta śmieci z ulicy.
- teraz popularne

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jestem historykiem, znam ten filmik. Teksas, 1849 rok, poprawiają mu uzębienie, żeby zszedł za lepszą cenę na targu. Koloryzowane.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
Geraldinio napisał/a:
Jestem historykiem, znam ten filmik. Teksas, 1849 rok, poprawiają mu uzębienie, żeby zszedł za lepszą cenę na targu. Koloryzowane.
Potwierdzam, to ja zleciłem zabieg. Faktycznie, poszedł w lepszych pieniądzach więc warto było zadbać o własność.
Przej🤬e, masz okolo 30. lat i dalej ci mleczaki rosna, i za c🤬ja nie chce przestac rosnac, ani wypasc
Koleżka był dentystą, bo skończył długie studia Poczciwy i uczynny, chociaż dorastał w kłótniach Nie był bogaty z domu, przy domu była studnia W tym domu atmosfera na co dzień była brudna Pracował w gabinecie europejskiej sieciówki Kanały, aparaty, próchnica i licówki Miał dziecko z własną żoną, co znał ją z podstawówki W porządku była też, i nie bała się harówki On dobry był chłopina, i kochał zwierzęta Do schronisk porozwoził prezenty im na święta
Ale ten podłożony śmiech jest przer🤬any, zamiast bawić to wk🤬ia.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie