Praca wymagająca precyzji.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Do tej roboty na kacu nie przyjdziesz:D
Tak jest do nakręcania Systemy bez baterii jak chodzisz i machasz ręką sam się nakręca ba są domowe wersje w których masz miejsce na dwa zegarki czy tam trzy i kręci się w nocy abyś cały dzień był zadowolony z perfekcyjnie odliczanego czasu
Sutson napisał/a:
@maksymilian45 Ty jesteś z zawodu wrzucaczem treści na sadola?
Tak, mam 50 groszy od 100piw
Dzieci głodne, żona wymagająca, auto się psuje. Muszę jakoś dorobić.
no to moge dzisiaj odhaczyc dzien jako udany dowiedzialem sie nowej rzeczy a nie tylko zjebane filmiki ogladalem przez caly dzien
Cytat:
do czego sluzy ta obrotowa maszyna w ktora wpieli te zegarki?
Wydaje mi się, że to kontrola jakości i to ustrojstwo ma symulować 'rzucanie' zegarka na ręce
jedno jest pewne. z moimi zdolnościami chuj by mnie strzelił przy tym
To obrotowe ustrojstwo zwie się rotomat i jak już ktoś wyżej wspomniał, służy do "nakręcania" zegarków automatycznych
Chuj by mnie strzelił jakbym siedział cały dzień i pensetą wkładał te kryształki do dziurek
Kurwa jak bym się antonówki nie napił, to nie dałbym rady!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów