📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nowe warianty covid, zapewne wojna na Ukrainie, być może też i chiński desant na Tajwan, chuj go wie co matka natura dorzuci do puli... zapowiada się ciekawie...
Do autora. Jestes ziomus chyba jedynym ktory wrzuci raz na jakis czas temat a jest dobry a nie jak inni, dzien w dzien te same tasiemce zeby tylko wrzucic. Pozdro i zycze Ci zeby kutas Ci stawal kiedy trzeba do konca Twoich dni.
nowynick napisał/a:
nowe warianty covid, zapewne wojna na Ukrainie, być może też i chiński desant na Tajwan, chuj go wie co matka natura dorzuci do puli... zapowiada się ciekawie...
Za pewnie kolejny ciąg dalszy pokojowych wojen z SRU JE SEJ
i kolejnych nakazów a może nawet i zakazów ze Niemców tzn sie "Uni" by potem to co zakazali sami na następny miesiąc wprowadzać u siebie.
A wojny światowe wybuchają regularnie co 200 lat +/- te mniejsze w paru krajach więc jak my teraz nie będziemy w jakimś syfie uczestniczyć to na bank następne pokolenie.
Będzie lepszy od tego ten 2022
Quassar napisał/a:
Za pewnie kolejny ciąg dalszy pokojowych wojen z SRU JE SEJ
i kolejnych nakazów a może nawet i zakazów ze Niemców tzn sie "Uni" by potem to co zakazali sami na następny miesiąc wprowadzać u siebie.
A wojny światowe wybuchają regularnie co 200 lat +/- te mniejsze w paru krajach więc jak my teraz nie będziemy w jakimś syfie uczestniczyć to na bank następne pokolenie.
usa się szykuje z żydkami na Iran, tylko Ruskim i Chińczykom za bardzo to nie pasuje. Wg mnie nie zorganizują nic na skalę Afganistanu czy Iraku, bo za dużo ich te imprezy kosztują. Za daleko i jak juž się ze zdziwieniem przekonali nie cały świat kocha amerykę i cieszy się z obcych wojsk u siebie... to jest wojna praktycznie z całym narodem...
JanJankowski napisał/a:
Będzie lepszy od tego ten 2022
to się kurwa nieźle zdziwisz
Piwo za piosenkę.
Nie no jedna z lepszych kompilacji jakie tu widzialem. Szacun za robote.
Soooczyste zestawienie. Ludzie jak kukły. Ogólna miazga. TO JEST SADISTIC! (oczywiście Hard to inna kwestia)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów