Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wiem, co tutaj mrozi krew w żyłach, ruskie to nie człowiek i raczej widz dopinguje, żeby się zjebał i łeb rozwalił.
dwie rzeczy są pewne: ruski są ludźmi, a ty jesteś pustym pudłem rezonansowym, które, jak widać, doskonale rezonuje z najniższą formą propagandy skierowaną do najbardziej naiwnych i otwartych na przestrzał pożytecznych idiotów. Metoda na odczłowieczanie jest bardzo stara, ale od czasu bolszewizmu została dobrze poznana i opisana, a mimo tego wciąż działa, jakby nigdy nic.
inżynieria społeczna nigdy nie przestanie zadziwiać.
dwie rzeczy są pewne: ruski są ludźmi, (...)
Zwierzęta mają instynkt i zachowują się racjonalnie. Nie zaczepiasz, nie prowokujesz, żadne cię nie skrzywdzi.
W przeciwieństwie do ruskich, którzy są gorsi od zwierząt. Są jak bezmyślne psy ze wścieklizną, które należy dla bezpieczeństwa cywilizowanego świata szybko uśpić, najlepiej jakąś podrasowaną amerykańską wersją Car Bomby.
Zwierzęta mają instynkt i zachowują się racjonalnie. Nie zaczepiasz, nie prowokujesz, żadne cię nie skrzywdzi.
W przeciwieństwie do ruskich, którzy są gorsi od zwierząt. Są jak bezmyślne psy ze wścieklizną, które należy dla bezpieczeństwa cywilizowanego świata szybko uśpić, najlepiej jakąś podrasowaną amerykańską wersją Car Bomby.
człowiek mądry brzydzi się pisać takie głupoty, nawet jeśli są korzystne, a człowiek głupi wręcz przeciwnie.
mi to nic nie da, że podkreślam takie niepopularne oczywistości, ale trudno, najwyżej nic nie będę z tego miał.
dwie rzeczy są pewne: ruski są ludźmi, a ty jesteś pustym pudłem rezonansowym, które, jak widać, doskonale rezonuje z najniższą formą propagandy skierowaną do najbardziej naiwnych i otwartych na przestrzał pożytecznych idiotów. Metoda na odczłowieczanie jest bardzo stara, ale od czasu bolszewizmu została dobrze poznana i opisana, a mimo tego wciąż działa, jakby nigdy nic.
inżynieria społeczna nigdy nie przestanie zadziwiać.
ok ruski trolu
Ale chociaż dostroił te kanały czy dalej mrówki? Ktoś coś?
Pierwszy i drugi talerz na pewno, widać jak fachowo dostraja, na trzeci ze dwie sekundy mu zbrakło, nic to otrzepie się ze śniegu i skończy
człowiek mądry brzydzi się pisać takie głupoty, nawet jeśli są korzystne, a człowiek głupi wręcz przeciwnie.
mi to nic nie da, że podkreślam takie niepopularne oczywistości, ale trudno, najwyżej nic nie będę z tego miał.
i tu znów udowadniasz wyższość kultury zachodniej nad sowieckimi podzwierzętami, bo u nas szerząc swoją neofaszystowską propagandę grozi ci co najwyżej mój wyrafinowany komentarz psujący ci wieczór, a ja za swoje słowa w rosji wypadałbym właśnie "przypadkiem" z 7 piętra szpitala, gdzie trafiłem po nieudanej próbie samobójstwa, strzelając sobie 7 razy w plecy.
I teraz lewaki nie obejrzą TfałszN 🤣
a pisowców coraz więcej z czarnym paskiem na oczach i skróconym do pierwszej literki nazwiskiem, tylko co to ma wspólnego ze spadającym ruskiem?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów