Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:25
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-26, 21:52
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
twojstarywsamychgaciach 2024-12-26, 19:38 20
Nie wiem, co tutaj mrozi krew w żyłach, ruskie to nie człowiek i raczej widz dopinguje, żeby się zjebał i łeb rozwalił.
Zgłoś
213213 2024-12-26, 19:47 10
twojstarywsamychgaciach napisał/a:

Nie wiem, co tutaj mrozi krew w żyłach, ruskie to nie człowiek i raczej widz dopinguje, żeby się zjebał i łeb rozwalił.

dwie rzeczy są pewne: ruski są ludźmi, a ty jesteś pustym pudłem rezonansowym, które, jak widać, doskonale rezonuje z najniższą formą propagandy skierowaną do najbardziej naiwnych i otwartych na przestrzał pożytecznych idiotów. Metoda na odczłowieczanie jest bardzo stara, ale od czasu bolszewizmu została dobrze poznana i opisana, a mimo tego wciąż działa, jakby nigdy nic.

inżynieria społeczna nigdy nie przestanie zadziwiać.
Zgłoś
Geraldinio 2024-12-26, 19:59 16
213213 napisał/a:

dwie rzeczy są pewne: ruski są ludźmi, (...)

Zwierzęta mają instynkt i zachowują się racjonalnie. Nie zaczepiasz, nie prowokujesz, żadne cię nie skrzywdzi.
W przeciwieństwie do ruskich, którzy są gorsi od zwierząt. Są jak bezmyślne psy ze wścieklizną, które należy dla bezpieczeństwa cywilizowanego świata szybko uśpić, najlepiej jakąś podrasowaną amerykańską wersją Car Bomby.
Zgłoś
213213 2024-12-26, 20:04 4
Geraldinio napisał/a:

Zwierzęta mają instynkt i zachowują się racjonalnie. Nie zaczepiasz, nie prowokujesz, żadne cię nie skrzywdzi.
W przeciwieństwie do ruskich, którzy są gorsi od zwierząt. Są jak bezmyślne psy ze wścieklizną, które należy dla bezpieczeństwa cywilizowanego świata szybko uśpić, najlepiej jakąś podrasowaną amerykańską wersją Car Bomby.

człowiek mądry brzydzi się pisać takie głupoty, nawet jeśli są korzystne, a człowiek głupi wręcz przeciwnie.

mi to nic nie da, że podkreślam takie niepopularne oczywistości, ale trudno, najwyżej nic nie będę z tego miał.
Zgłoś
JoSeed 2024-12-26, 20:12 6
Tak czy siak, pomoc farmaceutyczna pod ręką
Zgłoś
wild_skeptic 2024-12-26, 20:29 15
213213 napisał/a:

dwie rzeczy są pewne: ruski są ludźmi, a ty jesteś pustym pudłem rezonansowym, które, jak widać, doskonale rezonuje z najniższą formą propagandy skierowaną do najbardziej naiwnych i otwartych na przestrzał pożytecznych idiotów. Metoda na odczłowieczanie jest bardzo stara, ale od czasu bolszewizmu została dobrze poznana i opisana, a mimo tego wciąż działa, jakby nigdy nic.
inżynieria społeczna nigdy nie przestanie zadziwiać.

ok ruski trolu
Zgłoś
Lobo24 2024-12-26, 20:32 4
Kamerzystę - beatyfikować.
Zgłoś
Adiczek 2024-12-26, 20:34 3
Ale chociaż dostroił te kanały czy dalej mrówki? Ktoś coś?
Zgłoś
Jaten 2024-12-26, 20:54 1
Adiczek napisał/a:

Ale chociaż dostroił te kanały czy dalej mrówki? Ktoś coś?

Pierwszy i drugi talerz na pewno, widać jak fachowo dostraja, na trzeci ze dwie sekundy mu zbrakło, nic to otrzepie się ze śniegu i skończy
Zgłoś
Geraldinio 2024-12-26, 21:15 4
213213 napisał/a:

człowiek mądry brzydzi się pisać takie głupoty, nawet jeśli są korzystne, a człowiek głupi wręcz przeciwnie.
mi to nic nie da, że podkreślam takie niepopularne oczywistości, ale trudno, najwyżej nic nie będę z tego miał.

i tu znów udowadniasz wyższość kultury zachodniej nad sowieckimi podzwierzętami, bo u nas szerząc swoją neofaszystowską propagandę grozi ci co najwyżej mój wyrafinowany komentarz psujący ci wieczór, a ja za swoje słowa w rosji wypadałbym właśnie "przypadkiem" z 7 piętra szpitala, gdzie trafiłem po nieudanej próbie samobójstwa, strzelając sobie 7 razy w plecy.
Zgłoś
cesarz1982 2024-12-26, 21:15 1
I teraz lewaki nie obejrzą TfałszN 🤣
Zgłoś
Geraldinio 2024-12-26, 21:33 5
cesarz1982 napisał/a:

I teraz lewaki nie obejrzą TfałszN 🤣

a pisowców coraz więcej z czarnym paskiem na oczach i skróconym do pierwszej literki nazwiskiem, tylko co to ma wspólnego ze spadającym ruskiem?
Zgłoś
DziQ1916 2024-12-26, 22:21
przecież nic mu się nie stało dlaczego ten filmik kradnie nam czas i zaśmieca strone
Zgłoś
Angevil 2024-12-26, 23:00
DziQ1916 napisał/a:

przecież nic mu się nie stało dlaczego ten filmik kradnie nam czas i zaśmieca strone

na szczęście Twój wygląd w tę stronę na przestrzeni ponad 12 lat obecności jest niemal medalowy... A czekaj

I tak to jest.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem