📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Markery mają po 2-4J, a od ASG 1-2J. Tyle, że rozmiar pocisku jest inny. Z doświadczenia wiem, że czasem trzeba kulki wyciskać z miejsc gdzie trafiły, bo lubią się wbijać ;/
Pomyliłeś chyba marker z wiatrówką, która ma 17J.
Pomyliłeś chyba marker z wiatrówką, która ma 17J.
w momencie jak bym się dowiedział że to pożyczyła, połamałbym to w drzazgi, niech sie pizda tłumaczy
Black Snake, standard w painballu to kulka 3,5g i prędkość poczatkowa standardowo 250fps.
E=mv^2/2 E=(0,0035*75^2)/2=9,8J
A to prędkośc dla podstawowego markera Tuning etc... Uwzgledniłeś to?
E=mv^2/2 E=(0,0035*75^2)/2=9,8J
A to prędkośc dla podstawowego markera Tuning etc... Uwzgledniłeś to?
Albo dużo się na słyszałeś o Paitballu, albo bawisz się w tę grę jako "jestem szpaner". Znam takich z ASG. Ja mam b. dobrą replikę, która na allegro i innych serwisach jest sprzedawana po 1000-1800zł, prędkość to 420FPS. Mogę jeszcze trochę potuningować, ale nie chcę komuś krzywdy zrobić. Na strzelanki i zloty przychodzą tacy jak ty i mówią, że broń mają za 300zł, ale za taką cenę mają 500-600fps. Na paintballu się nie znam za bardzo, ale jeśli wiatrówki mają po 17j, to marker nigdy nie będzie miał takiej mocy i pewnie też zaliczasz się do grupy tych ludzi z ASG.
Black Snake napisał/a:
Albo dużo się na słyszałeś o Paitballu, albo bawisz się w tę grę jako "jestem szpaner". Znam takich z ASG. Ja mam b. dobrą replikę, która na allegro i innych serwisach jest sprzedawana po 1000-1800zł, prędkość to 420FPS. Mogę jeszcze trochę potuningować, ale nie chcę komuś krzywdy zrobić. Na strzelanki i zloty przychodzą tacy jak ty i mówią, że broń mają za 300zł, ale za taką cenę mają 500-600fps. Na paintballu się nie znam za bardzo, ale jeśli wiatrówki mają po 17j, to marker nigdy nie będzie miał takiej mocy i pewnie też zaliczasz się do grupy tych ludzi z ASG.
Bardzo ładnie mnie przedstawiłes ale tak na prawde gówno wiesz
Koniec tego tematu chyba, poucz sie fizyki i matematyki to pogadamy
BTW zeby zwiekszyc predkosc 2x energia musi wzrosnac 4x
Cthulhu, w podstawówce nie ma fizyki.
Linekk, za moich też
Linekk... nie zdradzaj mnie... Bo dam nasze wspólne zdjęcia na harda.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów