📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jak już napisałem wcześniej... szczelił bym ją w pysk, a potem za włosy i o pustaki
Spoko oko. Nic jej nie zrobił. Oni za takie filmy mają masę hajsu od JóTóBa
"Kochanie przepraszam że cię ostrzelałam z odległości 2 m z karabinu na farbę którym zwykle strzela się do ludzi w strojach ochronnych i przepraszam że nagrałam to na kamerę. Ale ja musiałam to zrobić. Nie mogłam inaczej. Jesteś zły? Kochasz mnie jeszcze?"
Drodzy panowie. W Kuchni nie należy chować takich przedmiotów jak :
- broń
- pilot od TV
- viagrę itp
- kluczyki od auta
- telefon z wibracjami
gdyż wszystkie powyższe mogą być użyte przeciwko nam.
- broń
- pilot od TV
- viagrę itp
- kluczyki od auta
- telefon z wibracjami
gdyż wszystkie powyższe mogą być użyte przeciwko nam.
pojebana suka :/
Śmieszniejsze byłoby jakby po odsłonięciu zasłony okazało się, że gość fapuje.
Ciekawe czy nie będzie problemu z tą farbą na fudze.
Ekhm. W ramach zemsty, pierdoliłbym zrywanie bo to nic by satysfakcji nie dało.
Wziąść taki sam i strzelić w goła cipke - ciekawe czy tak samo by rechotała - "darling darling are you ok? heheheheh"
Wziąść taki sam i strzelić w goła cipke - ciekawe czy tak samo by rechotała - "darling darling are you ok? heheheheh"
Ale cipka z niego. Z mocniejszego dostawałem z takiej odległości na gołe części ciała i jakoś nie wyzywałem nikogo. Fakt, zawsze było coś w stylu: "Kurwa!!! Dostałem!". Tyle, że w ASG. Krew poleciała, przestała, trochę pobolało i przestało... Trudno.
Black Snake, markery do paintballa mają energie do 17J a karabinki ASG 1-3J
dobra dupa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów