Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kulturalnie:
Pan Jan to świetny zawodnik, trenujący bez koksów z wielką kulturą.
Albo normalnie:
Janek to prze wielki silny chuj nie do pobicia.
Ma gośc pare i świetną forme. Do tego super instruktaże.
wow niesamowite! cały ruch to jakies 10cm albo i mniej. Niech z ziemi podnosi
"Żelazny ciąg to martwy ciąg z podstawek ale bez stosowania przechwytu (jedna ręka trzyma gryf nachwytem a druga podchwytem) czy pasków (jak stosują na swoich zawodach strongmani)"
Brawo, podniósł Pan kawałek żelastwa. Jest to wielkie osiągnięcie i ogromny wkład w rozwój gatunku ludzkiego. Wszyscy bijmy brawa i cieszmy się bo to pomoże wielu nieszczęśliwym istnieniom wrócić do normalności. Hate'ujcie ile chcecie ale dla mnie to nic godnego uwagi.
Skoro nie godne uwagi, to po co komentujesz?
Rozwiń gatunek ludzki w tym czasie.
Jeszcze gimnazjum, czy już śmigasz na budowie rozwijając nowoczesne technologie mieszania zaprawy?
Brawo, podniósł Pan kawałek żelastwa. Jest to wielkie osiągnięcie i ogromny wkład w rozwój gatunku ludzkiego. Wszyscy bijmy brawa i cieszmy się bo to pomoże wielu nieszczęśliwym istnieniom wrócić do normalności. Hate'ujcie ile chcecie ale dla mnie to nic godnego uwagi.
Twój komentarz uzupełnił ludzki zbiór sukcesów o kolejnego niesamowitego idiotę, tym samym jesteś na piedestale idiotów wszech czasów. Dziękujemy, jesteś dla nas wszystkich nieosiągalnym świętym Gralem debilizmu. Bądź pozdrowiony, o debilu.
Skoro nie godne uwagi, to po co komentujesz?
Rozwiń gatunek ludzki w tym czasie.
Jeszcze gimnazjum, czy już śmigasz na budowie rozwijając nowoczesne technologie mieszania zaprawy?
Nawet gdybyś trafił ze swoimi uwagami wobec mnie to śmiganie na budowie lub mieszanie zaprawy jest nadal bardziej kreatywne niż podnoszenie żelastwa.
Twój komentarz uzupełnił ludzki zbiór sukcesów o kolejnego niesamowitego idiotę, tym samym jesteś na piedestale idiotów wszech czasów. Dziękujemy, jesteś dla nas wszystkich nieosiągalnym świętym Gralem debilizmu. Bądź pozdrowiony, o debilu.
13k.pl/-/sugestia.php
Zajebisty koleś, warto dodać, że pokonał w trójboju Pudzianowskiego.
Proszę o jakiś dowód z tego co wiem to Pudzian podnosił ciężar z ziemi, nie z podstawek
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów