18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 24 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
ritu4l 2013-07-25, 22:20 1
O boże złamał mu rękę, naprawdę? manipulujesz opisem jak skorumpowana lewacka kurwa z tvnu

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
obstawpojare 2013-07-25, 22:30
Ale pierdolicie, dzieciak tą koszulkę może sprzedać za dobre pieniądze, chuj, że przepocona? Ludzie kupiliby nawet koszulkę ubrudzoną gównem Ronaldo.
Zgłoś
deny86 2013-07-25, 22:47
Lepiej pasuje "Analdo"
Zgłoś
Orissa 2013-07-25, 23:06 8
posepny1 napisał/a:

[...]A sam Ronaldo zaoferował chłopcu przyjazd do Madrytu na koszt Portugalczyka na dowolny mecz Realu w nadchodzącym sezonie."

Chcą mu załatwić i drugą rękę
Zgłoś
Dorquba 2013-07-25, 23:20 1
Za koszulkę Manchesteru United z podpisami piłkarzy +darmową wycieczką do Anglii na dowolny mecz w sezonie dałbym sobie i dwie ręce złamać
Zgłoś
J................S 2013-07-25, 23:32
trzeba było dobić
Zgłoś
cowboy 2013-07-25, 23:32 5
n1troo napisał/a:

zajebiście złamał dla chłopaka ręka i w ramach przeprosin daje spoconą koszulkę ;d

co kurwa zrobil?
Zgłoś
Janóż 2013-07-25, 23:51
a za co ma przepraszać? Sie dzieci nie bierze kurwa na sektor za bramką ...
Zgłoś
bartek66 2013-07-26, 0:37 4
A to, że pojechał do Galicji oddać krew dla poszkodowanych w katastrofie kolejowej już nie napiszecie ?

Jeśli już chcecie wyciągać brudy to zacznijcie od "świętego" messiego.
Zgłoś
Bad_Motherfucker 2013-07-26, 7:53 1
"Żelnaldo złamał ręke cłopcu"

Skończcie kurwa z tym chujowym nazewnictwem filmów, ani to śmieszne, ani fajne, robicie z siebie tylko skończone gówniarstwo.

Nie pozwólmy wejść buractwu na sadistic!!
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2013-07-26, 8:53
bartek66 napisał/a:

A to, że pojechał do Galicji oddać krew dla poszkodowanych w katastrofie kolejowej już nie napiszecie ?

Jeśli już chcecie wyciągać brudy to zacznijcie od "świętego" messiego.

ciebie to już kurwa naprawdę pojebało

Chuj mnie boli twoja platynowa miłość Ronaldo i również chuj mnie boli jakiś Messi - nawet gości na żywo nie widziałem.

Materiał zabawny to wrzucam, jak dla mnie obaj mogą umrzeć...

Aha i ty też

Powinno się robić jakieś testy by weryfikować ludzi korzystających z internetu.

Ps Nie ładnie tak kłamać z wiekiem w profilu

Cytat:

Skończcie kurwa z tym chujowym nazewnictwem filmów, ani to śmieszne, ani fajne, robicie z siebie tylko skończone gówniarstwo.

Nie pozwólmy wejść buractwu na sadistic!!

Nie popłacz się
Zgłoś
Prospect0r 2013-07-26, 10:13
Dobrze, że chłopcu buty nie spadły ^^
Zgłoś
Chipsy 2013-07-26, 12:03
kurwa, odszkodowanie w postaci miliona funtów czy chuj wie co tam mają a nie jakaś koszulka pomazgrana markerem. Wyciskałbym kase z tych pedalskich piłkarzyków ile wlezie.
Zgłoś
białywęgorz 2013-07-26, 13:08
Chuj, niby "przeprosił", więc jeszcze nie zupełny skurwysyn...
Zgłoś
Bad_Motherfucker 2013-07-26, 15:12 1
kLinek_Analny napisał/a:

ciebie to już kurwa naprawdę pojebało

Chuj mnie boli twoja platynowa miłość Ronaldo i również chuj mnie boli jakiś Messi - nawet gości na żywo nie widziałem.

Materiał zabawny to wrzucam, jak dla mnie obaj mogą umrzeć...

Aha i ty też

Powinno się robić jakieś testy by weryfikować ludzi korzystających z internetu.

Ps Nie ładnie tak kłamać z wiekiem w profilu

Nie popłacz się

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów