Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support us
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!
Support us with PayPal already done / not interested
Agresor - frajer, bijacych kobiety i lamusów czyli słabszych ,,wielki wojownik '' co na psach sra w gazie ze strachu po paru klapsach na dziąsło.
Pobity - zero instynktu samozachowawczego, szczególnie po donosie na policję, zwykła pizda.
Agresor - frajer, bijacych kobiety i lamusów czyli słabszych ,,wielki wojownik '' co na psach sra w gazie ze strachu po paru klapsach na dziąsło.
Już pewnie ze łzami w oczach się wyspowiadał na psiarni
Pobity - zero instynktu samozachowawczego, szczególnie po donosie na policję, zwykła pizda.
Srający w gazie. Najgorszy typ człowieka😃
ja nie polecam wtrącać się do awantur męsko damskich, ofiara musi sama zrozumieć, że to zły pomysł zadawać się z takim gnojem
[ Dodano: 2024-11-26, 22:34 ]
skąd wiesz, że donosił na policję, mógł po prostu się upomnieć za dziewczyną, może w kilku sąsiadów go pogonili, a teraz ten mści się pojedynczo
ale na siłę nie ma co się wtrącać, lepiej doradzić, żeby poszła na terapię dla ofiar przemocy, innej rady nie ma
[ Dodano 2024-11-26, 22:46 ]
Oczywiście gieroj z Kacaplandi.
u nas też są takie gieroje
pamiętam kiedyś taką babkę, fajna nawet, inteligentna, ale jej rodzina pochodziła z Kaszub i jak w końcu podała o rozwód to jej własna rodzina zeznawała przeciwko niej, bo chłop może bić i pić, a baba ma siedzieć w domu i nie pyskować, takie mieli poglądy
Czasami mozna . . . Ba. . . Nawet trzeba żeby kawałek pokory przywrócić. Musi wiedzieć baba że są pewne granice
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów