📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:07
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Teraz bedziemy to gownop ogladac rownie czesto, jak ten sredniowieczny numer z workiem cementu.....
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
Teraz bedziemy to gownop ogladac rownie czesto, jak ten sredniowieczny numer z workiem cementu.....
Eee, worek nie przejdzie, miską nie nakryjesz, to raz, a dwa w średniowieczu nie workowano cementu.
@przeme13 Znasz kogoś normalnego kto wysmarowałby się gównem dla fejku? Ludzi już maja jakąś paranoje z tymi fejkami. Umrze ktoś bliski, dostanie telefon że ktoś z rodziny nie żyje a taki powie że fejk.
Zajebiste gra aktorska, prawie jak w fake taxi
@grooby
A pomyślałeś może, że nie każda substancja tego koloru i konsystencji musi być gównem?
A pomyślałeś może, że nie każda substancja tego koloru i konsystencji musi być gównem?
grooby napisał/a:
@przeme13 Znasz kogoś normalnego kto wysmarowałby się gównem dla fejku? Ludzi już maja jakąś paranoje z tymi fejkami. Umrze ktoś bliski, dostanie telefon że ktoś z rodziny nie żyje a taki powie że fejk.
A znasz kogoś normalnego kto przykrywałby gówno miską, żeby ktoś inny się usmarował?
Tarab85 napisał/a:
A znasz kogoś normalnego kto przykrywałby gówno miską, żeby ktoś inny się usmarował?
A znasz kogoś, kto by ściągał gacie innemu by wszyscy zobaczyli co się tam kryje?
A znasz kogoś, kto by udawał, że go prąd kopną?
A znasz kogoś, kto by wysmarował wszystkie klamki pastą do zębów?
Tak można na wszystkie kawały gadać... No ale jak się mieszkało w jaskini bez kolegów to tak już bywa, że wszystko uważa się za fake.
A znasz kogoś, kto... A zaraz, przecież Ci od 'it's a prank', to by murzynowi dali się wyruchać za wyświetlenia na jutubie. Dobra, nic nie pisałem.
robert357 napisał/a:
A znasz kogoś, kto by ściągał gacie innemu by wszyscy zobaczyli co się tam kryje?
A znasz kogoś, kto by udawał, że go prąd kopną?
A znasz kogoś, kto by wysmarował wszystkie klamki pastą do zębów?
Tak można na wszystkie kawały gadać... No ale jak się mieszkało w jaskini bez kolegów to tak już bywa, że wszystko uważa się za fake.
O ile w wieku dzieciaka z filmiku takie dowcipy by mnie mogły śmieszyć (w przeciwieństwie do "dowcipu" z gównem, o tyle jak jesteś dorosły i Cię to dalej śmieszy, to przymiotnik "normalny" słabo do Ciebie pasuje.
Nie dość, że prankster ma gówno na rekach, to jeszcze na twarzy
Ale na chuj te spojlery w tytule?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów