📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
@up
Chciałeś być fajny czy kurwa co?
To już nudne się zrobiło.
Chciałeś być fajny czy kurwa co?
To już nudne się zrobiło.
raczej ta 2 opcja - kurwa
dobrze tak łysemu sztywnemu chujowi
Są strefy zamknięte na meczach.. Jak mu przeszkadzają maskotki,to mogł wybrać tam miejsce (Czasem nawet tańsze)
Przecież to 'piwo' bez tych dodatkowych glutów i tak nie smakowało lepiej.
Summa summarum, gość został 2 razy siłą wyprowadzony, ponieważ jakiś (zapewne niggus) przebieraniec zmarnował kolesiowi piwo + oblał go wiadrem wody, fuck logic mothafuckaaaaaaaaaaa.
Siedzisz sobie na meczu w cieplutki dzionek pijąc zimne piwko i nagle lamus przebrany za maskote psika Ci tym gównem do kufla, kto by się nie wkurwił?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów