📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
za mało !!!!!!!!!!!!!!!!!! za słabo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jakas pizda, powinien sie rozpedzic i konkretnie przyjebac a nie sie bawic w jezdzenie po masce
Pojebany gostek! Niszczyć, żeby ukarać tak robią tylko psychole. Kutas nie ma klasy i tyle. Przyjebać to powinni ale sobie w łeb wszyscy Ci którzy uważają , że ta menda zrobiła dobrze!
@up a skąd wiesz czy jego dziewczyna miała klase? moze kurwisko sie gdzieś pruło na wsi. Pozatym co to za samochód za 200$
pojdzie za to pierdziec a w usa to nie taki wiezienia jak w polsce ze kazda cela ma tv kablowke obiadki po 20zl dziennie.... za glupote trzeba placic:) ale niestety popierdoleniec nigdy sie nie nauczy....
czekałem z upragnieniem na ten moment, gdy gościu wciska gaz do dechy i dachuje samochodem...
a na koniec po calosci i jeepik na dachu
NIE MA BROWCA!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów