📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Srogi wpierdol...
Jak oni się tak uczą od dzieciństwa, to ja się nie dziwię już, że jeżdżą potem jak pokurwieńcy.
Osiedlowe porachunki, skąd ja to znam.
Baba jak to baba. Nie dość, że wymusiła pierwszeństwo, to jeszcze ma pretensje.
fakt: Kierowca wywrotki nie opanował pojazdu i wjechał w grupę dzieci. Na miejscu sprawdzono czy kierujący ciężarówką nie był pod wpływem alkoholu..
na osiedlu zawsze panowała zasada że rację mają ci, których jest więcej, tutaj widać jest tak samo, jeszcze się zatrzymał czy coś się nie stało, po tym jak znalazł się w jej polu widzenia obrała na niego kurs kolizyjny co poskutkowało jej wypierdoleniem się z rowerka i ma jeszcze wąty...ech, mam nadzieję że nie dostanę pokuty za swoje grzechy w formie takiej córeczki
Od małego uczą tych wypadkojebców by jak spowodują wypadek ze swojej winy od razu zajebać tego w kogo wjebałeś...
Na miejscu jej ojca jeszcze bym jej wjebał po tym...
Na miejscu jej ojca jeszcze bym jej wjebał po tym...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów