Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Piwo!
O chuj chodzi temu rowerzyście. Koleś może trochę chujowo, ale tylko zmieniał pas, więc co to za problem zjechać na bok rowerem? Jakoś potem już nie miał problemów z omijaniem aut od chodnika.
Zgadzam się całkowicie
Dokładnie, akurat tutaj rowerzysta zachował się po chuju... szkoda, że uciekł
i tutaj też
Mam nadzieje że go rozjadą niedługo, pedałek na rowerku.
I tu też
Kurwa jak tak wszyscy bronią honoru rowerzysty, to szkoda, że nikt nie widzi, że kierowca auta włączył kierunek! W czym rowerzyście koleś z auta przeszkodził? Że podjechał bliżej? Cwaniak.. zajebał w lusterko i spierdolił! Prymityw i tyle chuj mu do dupy za to... pewnie zapierdala rowerem bo go nawet na takie lusterko nie stać
Polecam obejrzeć zemstę naszej Polskiej ekipy - Pure Evil
Ciekawe ile razy wpierdol dostali...tego już nie pokazali;D
A tak swoja drogą to dobrze robili;] Jebać święte krowy;] Nie ważne czy to pieszy,rowerzysta czy kierowca auta...Święte krowy trzeba jebać karnym kutasem;]
I tu też
Kurwa jak tak wszyscy bronią honoru rowerzysty, to szkoda, że nikt nie widzi, że kierowca auta włączył kierunek! W czym rowerzyście koleś z auta przeszkodził? Że podjechał bliżej? Cwaniak.. zajebał w lusterko i spierdolił! Prymityw i tyle chuj mu do dupy za to... pewnie zapierdala rowerem bo go nawet na takie lusterko nie stać
Ewidentnie widać, że kierowca zajeżdżał mu drogę. Przed rozjebaniem lusterka rowerzysta gestykulował - próbował do niego jakoś dotrzeć , nie udało się. Prawdopodobnie pokazał mu w trochę innym kontekście. Po co miał czekać na przyjazd policji?
to że kierunkowskaz włączył to znaczy że może skręcać nie patrząc w bok i wpierdalać się w kogoś kto jedzie swoim pasem i jeszcze się potem do niego sapać ;/;/
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów