ohh czyż zemsta nie jest słodka? oj na pewno w tym przypadku tak:) biedny chłopak myślał ze jest dziany...:/
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
vectroos jak chcesz to poszukaj i wrzuć całą historię to jest odpowiedź na poprzedni kawał itd itd itd wszystko jest na ich kanale YT
dam głowę że to już widziałem, a że nie zaglądam w wiele innych miejsc, to pewnie widziałem to gdzieś tutaj. Nie chcę podpaść pod paragraf, ale znaleźć też nie mogę...
domage napisał/a:
i tak najlepsze jak ten w okularkach sie mścił za tą akcje
Ze masz na myśli to?
Po tym jak go Street wkręcił z koszem ten się zemścił ze spadochronem:(
więc tak Punk4ass dostaje ładnie WARNa bo ta jego instrukcja cosik nie działa
mesiash hmm się jeszcze zastanawiam
dla nich i dla calej reszty drogiego towarzystwa jak nie macie linku to lepiej nie pisać że było bo i mi się wydaje że i owszem jest to tutaj ba nawet sam chyba wrzucałem ale nie zawsze daje tytuł postu więc ciężko znaleźć a dwa Cent wyłączył przeglądanie przyznanych piw więc się nie odzywam tylko szukam a jak nie znajduję to staram się siedzieć cicho
mesiash hmm się jeszcze zastanawiam
dla nich i dla calej reszty drogiego towarzystwa jak nie macie linku to lepiej nie pisać że było bo i mi się wydaje że i owszem jest to tutaj ba nawet sam chyba wrzucałem ale nie zawsze daje tytuł postu więc ciężko znaleźć a dwa Cent wyłączył przeglądanie przyznanych piw więc się nie odzywam tylko szukam a jak nie znajduję to staram się siedzieć cicho
ta seria nazywa sie "prank war" i ma 8 czesci. a zaczelo sie od w sumie calkiem niewinnego zarty 3 lata temu
i to wlasnie "prank war" trzeba wpisac na collegehumor a nie "joke"
i to wlasnie "prank war" trzeba wpisac na collegehumor a nie "joke"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów