18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 49 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
Zemsta za syryjczyka?
kalantin • 2015-11-17, 12:19
Po ostatnim pobiciu Syryjczyka w Poznaniu doszły mnie słuchy że prezydent miasta chce pozwać chłopaka skazanego za ten czyn o naruszenie dobrego imienia miasta. Ciekawe co zrobi w tej sytucji gdzy wczoraj koło 23:15 jak zeznają świadkowie na ulicy wrocławskiej (centrum miasta) ciapaty (irakijczyk) uderzył w twarz białą kobietę po czym wepchnął mężczyznę pod tramwaj.

Jak na razie brak artykułów w mediach (wiadomo czemu).

Nagranie nie moje.
Zgłoś
DemonKurestwa 2015-11-17, 12:28 1
Każdego kto wyznaje islam powinno się publicznie spalić na stosie.
Islam to po prostu jedna wielka sekta, a jak wiadomo każda sekta to wielki problem dla otoczenia..

Nie każdy pies jest przybłędą ale każdy Arab jest kurwą
Zgłoś
M................w 2015-11-17, 12:32
Kurwa irakijczyk bije kobietę, wpycha faceta pod tramwaj i NIKT nie zareagował? Halo Poznań, co z wami? Jeśli my obywatele (państwo nam nie pomoże, pamiętajcie kto na prawdę nad nami sprawuje władzę) na to będziemy pozwalać, za niedługo zamiast uderzeń w twarz będą gwałty na kobietach a zamiast pierdolić się z wpychaniem pod tramwaje, będą nas ciąć maczetami i strzelać do nas z AK 47.
Zgłoś
kalantin 2015-11-17, 12:36 1
Majkizrpgw napisał/a:

Kurwa irakijczyk bije kobietę, wpycha faceta pod tramwaj i NIKT nie zareagował? Halo Poznań, co z wami? Jeśli my obywatele (państwo nam nie pomoże, pamiętajcie kto na prawdę nad nami sprawuje władzę) na to będziemy pozwalać, za niedługo zamiast uderzeń w twarz będą gwałty na kobietach a zamiast pierdolić się z wpychaniem pod tramwaje, będą nas ciąć maczetami i strzelać do nas z AK 47.

Spokojnie, z tego co ludzie pisali to gość miał pecha bo akurat tamtędy przejeżdżała policja i go zwinęli
Zgłoś
zabloc65 2015-11-17, 12:37
Zajebać "go"

op
Zgłoś
HaSz23 2015-11-17, 12:55 1
Majkizrpgw napisał/a:

zareagowal ten typ co zle skonczyl plus 2 gosci tłukło go chwile zanim szkieły go zawinely...
Zgłoś
KillerLaugh 2015-11-17, 12:57
A co to ciapackie gówno robiło w Polsce? Czym prędzej skazać i wydefekować na Syberię!
Zgłoś
wbijam 2015-11-17, 13:00
Oby zrobili mu w celi z dupy jesień średniowiecza.
Zgłoś
Pfciuki 2015-11-17, 13:01
Nie piszą o tym nigdzie? Z miłą chęcią rozpowszechniłbym to dalej, żeby ludzie się dowiedzieli prawdy, ale nie mogę znaleźć żadnego prasowego artykułu. Tylko filmik, na którym niewiele widać i nie jest szczególnie wiarygodny. Czy ktoś jest w stanie podać jakieś wiarygodne źródło?
Zgłoś
VonHaiPaue 2015-11-17, 13:15
Mam nadzieję, że niedługo będą filmiki na hardzie z udziałem tego ciapatego O.o
Zgłoś
kwasix 2015-11-17, 13:22
Na onecie piszą ze pobito Syryjczyka..
edit
I juz temat przeniesiony...
Zgłoś
wbijam 2015-11-17, 13:41
kwasix napisał/a:

Na onecie piszą ze pobito Syryjczyka..
edit
I juz temat przeniesiony...

Dlaczego przeniesiony?
Zgłoś
HaSz23 2015-11-17, 14:12
Typowo dlaczego temat przeniosiony? Jeszcze do polityka i religia ja pierdole
Zgłoś
wbijam 2015-11-17, 15:13
HaSz23 Masz stary problem ze składnią zdań.Za chuja nie rozumiem Twojego bełkotu.
Czas skończyć z jaraniem tego ciapackiego gówna. Bo będziesz mówił sylabami.
Zgłoś
HaSz23 2015-11-17, 16:17
wbijam, To juz twoj problem....moze użyj czasem resztki swojego mózgu której etanol jeszcze nie przepalił albo wyjdz z za chuja to coś skumasz.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów