Chuj wie o co tej jebanej ruskiej patologii chodziło.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Przecież bym takiego skurwysyna utlukl a po drugie przy torach się nie chodzi zwłaszcza jeśli pociąg nie stoi przy peronie trochę się naogladalo takiego hujostwa jeszxze jak się wokół kręci jakąś podejrzana szmata sadol uczy sadol bawi
piter52 napisał/a:
Jakiej ruskiej..?
Wygląda jak jakiś mongolski kawałek kacapii . Jakis kaukaz.
DmNQ napisał/a:
Widać po napisach przecież że to Republika Komi.
Pociąg nie przyjechał, nie oglądać.
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
tej jebanej ruskiej patologii
Cytat:
OMON
DmNQ napisał/a:
Ja pierdolę, kolejny piszący bez oglądania oczami.
Cytat:
Transit Peace Officer
?ria Park
Northbdound
Cisza tam, ruskie i patogia dzia pasuje wszędzie
siewie napisał/a:
Przecież bym takiego skurwysyna utlukl a po drugie przy torach się nie chodzi zwłaszcza jeśli pociąg nie stoi przy peronie trochę się naogladalo takiego hujostwa jeszxze jak się wokół kręci jakąś podejrzana szmata sadol uczy sadol bawi
Przez sadola nawet przez ulicę nie mogę przejść spokojnie, bo mam milion gotowych scenariuszy w głowie.Za to wypadków żadnych.
S.Cat napisał/a:
Przez sadola nawet przez ulicę nie mogę przejść spokojnie, bo mam milion gotowych scenariuszy w głowie.Za to wypadków żadnych.
Jak to się mówi: nie chwal dnia, przed zachodem słońca
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów