📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:18
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tylko idiota próbowałby to spychać beż asysty policji czy innych służ. Wyobraźcie sobie, że właśnie tak pchacie to auto i taki ślepy nadjedzie... materiał na harda gotowy
Tosz to pi€kny Passat b5 w sedanie. Jakby byl w 1.9 to by dla niego ognia nie byli
dżonyłojlker napisał/a:
Naduszasz taki knefel pod fajerą i wciepujesz neutral.
I nawet "trujkąt" niepotrzebny.
Masz taki wihajster, zjebał się automat, lub jakiś problem z elektroniką i gdzie masz szukać ten knefel?
szoszon1983 napisał/a:
Tylko idiota próbowałby to spychać beż asysty policji czy innych służ. Wyobraźcie sobie, że właśnie tak pchacie to auto i taki ślepy nadjedzie... materiał na harda gotowy
Jak auto ci padło na trasie to najpierw próbujesz dotoczyć się na pobocze, zanim całkiem stanie
Heliar napisał/a:
Masz taki wihajster, zjebał się automat, lub jakiś problem z elektroniką i gdzie masz szukać ten knefel?
Wyrywasz cały panel i w środku masz takie coś które trzeba przekręcić specjalnym kluczem. Laweciarze mają to obcykane. Oczywiście w pierwszym komentarzu waliłem w chuja. Trzeba po prostu póki auto jedzie zjechać do prawej.
Heliar napisał/a:
Jak auto ci padło na trasie to najpierw próbujesz dotoczyć się na pobocze, zanim całkiem stanie
potrafię wyobrazić sobie z 10 sytuacji w których nie masz możliwości zjechania na pobocze, masz próbować zjechać a nie obowiązek jeżeli się nie da/nie uda nie masz obowiązku go pchać tylko wzywasz służby i czekasz... a jadąc po autostradzie MASZ obowiązek patrzeć się co się kurwa dzieje przed Tobą a nie 100 filmików po necie krąży gdzie kierowca wpierdala się w przeszkodę którą widać na kilometr
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów