📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
smc napisał/a:
Jeśli to automat, to chuja nie zepchniesz.
Wystawiasz trujkąt i spierdalasz za barierkę.
Naduszasz taki knefel pod fajerą i wciepujesz neutral.
I nawet "trujkąt" niepotrzebny.
smc napisał/a:
Jeśli to automat, to chuja nie zepchniesz.
Wystawiasz trujkąt i spierdalasz za barierkę.
Biczowany po worach powinieneś być za ten "trujkąt".
"Trujkont" się powinno pisać jak już.
Jak zwykle w takich filmikach potrzeba było dwóch debili by z niebezpiecznej sytuacji zrobił się wypadek.
Spotkał głupi ślepego....
dżonyłojlker napisał/a:
Naduszasz taki knefel pod fajerą i wciepujesz neutral.
I nawet "trujkąt" niepotrzebny.
Nadal na swiecie sa zjeby, ktore mysla ze automat to jakis bebok jest.
Jakim trzeba być idiotą żeby przy takiej widoczności nie widzieć że z przodu samochód stoi? Na 100 aut, 99 wyminie i zawsze znajdzie się jeden idiota xD
Adrian92 napisał/a:
Jakim trzeba być idiotą żeby przy takiej widoczności nie widzieć że z przodu samochód stoi? Na 100 aut, 99 wyminie i zawsze znajdzie się jeden idiota xD
Bo sobie włącza tempomat i wali konia na autostradzie, nie patrząc przed siebie
sam niegdyś jak mi coś z styłu auta spadło - odwróciłem się na 1,5sec a auta przedemna po hamulcu bo przed nimi skręca i zhamował do zera - predkość ok 65-70km/h i na szczęscie spory odstęp - jebanym cudem mam jeszcze auto , wszystkie organy - nikogo na sumieniu ... 1,5 sec
a tu kurwa gość jedzie jak ślepa pizda - ja nie wiem czy te gówna śpią czy w telefonie oglądają najnowszy odcinek "co nowego słychać w indiach" czy innym wypizdowie ale niech pan darwin lepiej człowieka nie odwierdza - choć przeważnie to ludzie go wzywają
a tu kurwa gość jedzie jak ślepa pizda - ja nie wiem czy te gówna śpią czy w telefonie oglądają najnowszy odcinek "co nowego słychać w indiach" czy innym wypizdowie ale niech pan darwin lepiej człowieka nie odwierdza - choć przeważnie to ludzie go wzywają
Ależ to musi być ślepy naród.A trujkont gdzie był?🤔
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów