Wydruk z alkomatu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Delikwenta i tak musieliby zbadać raz jeszcze,bo na alkomacie sprawdza się też drugi wynik-czy wskazanie maleje,czy gość dopiero nabiera mocy
no na pewno by juz do gory nie wyszlo. co najwyzej mogloby sie okazac ze koles podtrzymywal taki %
Polak Potrafi ^^
kolesiowi nie mierzyli zawartości alkoholu we krwi, tylko zawartość krwi w alkoholu
nie ma się co dziwić... jeżeli koles chlał dzień w dzień przez cały tydzień to w końcu doszedł do takiego stężenia....
Marxe napisał/a:
kolesiowi nie mierzyli zawartości alkoholu we krwi, tylko zawartość krwi w alkoholu
Ani jedno ani drugie,mierzyli mu zawartość alkoholu w wydychanym powietrzu
Nie jestem pewien czy to ten sam przypadek, ale nie tak dawno czytałem właśnie o takim przypadku dobicia do górnej granicy skali alkomatu, tudzież jej przekroczenia i standardowo po 15 min. wykonano drugi pomiar i magiczne urządzonko wskazało 7 koma coś tam chyba 7,96 czy jakoś tak, więc gość serio musiał tyle mieć...
W sumie to nie od dziś wiadomo, że Polak i Rus...
W sumie to nie od dziś wiadomo, że Polak i Rus...
Nie ma jak Podkarpacie.
Maków-Kolonia – wieś w Polsce położona w województwie łódzkim, w powiecie Skierniewickim, w gminie Maków.
Ciekawostka:
W 2009r. mieszkaniec wsi miał 12,3 promila alkoholu we krwi.
Niech kłótnia trwa dalej ;]
Ciekawostka:
W 2009r. mieszkaniec wsi miał 12,3 promila alkoholu we krwi.
Niech kłótnia trwa dalej ;]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów