📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Miałem coś napisac mądrego (jak zwykle) ale tym razem wstawie samego mema, zero zbędnego pierdolenia
Ale pięknie coś chrupło jak upadał .... Mam nadzieję że mu nurek rozjebał czaszkę .... trzeba być na prawdę biednym by zacząć nurka trzepać z fantów (których oczywiście nie ma bo to nurek )
Piwko da pana żula
Teraz wierzę że bezdomni jednak mają dobre fury i przekazują je bezpośrednio przed śmiercią kolesiowi w sukience.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów