📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szkoda gości z tą chorobą...
Bo jak wracają z roboty to nie witają rodziny soczystym "OBIAD KURWA" albo "NIE WKURWIAJ MNIE".
Tylko "Kurwa cycki spierdalaj kurwa spierdalaj chuj kurwa" i weź takiego zrozum co chce :3
Bo jak wracają z roboty to nie witają rodziny soczystym "OBIAD KURWA" albo "NIE WKURWIAJ MNIE".
Tylko "Kurwa cycki spierdalaj kurwa spierdalaj chuj kurwa" i weź takiego zrozum co chce :3
gupichuj napisał/a:
Ciekawe jak taką ruchać.
no jak KURWA!, pierw KURWA! lizanko, potem KURWA, CIPA, HUJ! dochodzisz do pierwszej KURWA! bazy, następnie delikatnie KURWA! schodzisz w dół KURWA! rączką, wsuwasz jej delikatnie CHUJ! dłoń pod majteczki KURWA!, dalej KURWA! rozbierasz ją do CIPA! naga a na koniec wyc... KURWA! wyciągasz swego CIPA! ptaszka i bierzesz ją od KURWA! tyłu
Ruda gada jak sam szatan... to jak dymać samego szatana!!
Fejk jak szatan...Przynajmniej to z rudzielcem. Zespół touretta objawia się odrobinę inaczej.
Znalazł ją ktoś na yt? Moment gdy zaczyna pokazywać język przypomina mi egzorcystę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów