📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:47
🔥
Napinacz na siłowni
- teraz popularne
🔥
Czarny spacyfikowany
- teraz popularne
🔥
Luj otrzeźwiacz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ruskie okno życia, pozbył się całej pluszowej konkurencji, bedzie teraz jedyny do wylosowania do adopcji
Odbili sobie za te wszystkie 'Jest, jest, jest! A nie, jednak nie...'
Najlepsze, że ludzie przechodzą i nikt nie reaguje. Kiedyś, za moich gówniaka czasów, nie do pomyślenia.

Jak młody już zaczyna kraść w takim wieku, znaczy że będzie z niego polityk w przyszłości.
be napisał/a:
Ruskie okno życia, pozbył się całej pluszowej konkurencji, bedzie teraz jedyny do wylosowania do adopcji
Ich się nie losuje
Oni padają ofiarami adopcji
Nie karmić, sznurkiem obwiązać i jeszcze parę lat można na nim zarabiać

@be: zazdrościsz mu 🤣 ty w tym wieku pewnie przechylałeś butelkę z mlekiem z nie zmienionym pampem😆😭🤣
Te maszyny to jest taki scam i oszustwo że bardzo dobrze zrobili
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie