Fajna, co nie?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ludzie są po prostu głupi. Zobaczą niską cenę i kupują. A niska dlatego, bo to graty do domku dla lalek.
Po prostu chinczyki pomylili adres. Miało iść do szuflandii...
Rży jak koń, ale teraz trzeba w tym dla rodzinki ugotować
Malutkie żółte rączki robiom malutkie żółte garczki.
A że ruskie to wielkie (gabarytowo)ludziska to się potem dziwio.
A że ruskie to wielkie (gabarytowo)ludziska to się potem dziwio.
To miało zapewne być wysłane do Afryki... była by zupa dla całej rodziny... a teraz jakaś rodzina w Afryce dostanie normalny garnek i co z nim zrobi Nawet się w nim nie wykąpią, bo wody tyle nie uzbierają.
Pozytywna babka wybrała śmiech.
Nie kupujcie z aliexpresów. Szkoda uczciwych pieniędzy na te nieuczciwe bzdety
Pozytywna babka wybrała śmiech.
Nie kupujcie z aliexpresów. Szkoda uczciwych pieniędzy na te nieuczciwe bzdety
a nie przeczytała drobnym druczkiem, że to dla studentów??
i niech ktoś mi powie, że kwiaty są lepsze
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów