Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ludzie są po prostu głupi. Zobaczą niską cenę i kupują. A niska dlatego, bo to graty do domku dla lalek.
Po prostu chinczyki pomylili adres. Miało iść do szuflandii...
Moja dziewczyna zamówiła na ali mopa takiego obrotowego, dostała skarpetki z takimi mopowymi frędzlami hehe, mówi do mnie co to jest a ja do niej zakładaj maczaj i się obracaj.
Malutkie żółte rączki robiom malutkie żółte garczki.
A że ruskie to wielkie (gabarytowo)ludziska to się potem dziwio.
A że ruskie to wielkie (gabarytowo)ludziska to się potem dziwio.

To miało zapewne być wysłane do Afryki... była by zupa dla całej rodziny... a teraz jakaś rodzina w Afryce dostanie normalny garnek i co z nim zrobi
Nawet się w nim nie wykąpią, bo wody tyle nie uzbierają.

Babka ma dystans....uśmiała się z własnej głupoty...a nie zaraz....fala hejtu i złości w czeluściach internetów....
Śmiać się czy płakać?
Pozytywna babka wybrała śmiech.
Nie kupujcie z aliexpresów. Szkoda uczciwych pieniędzy na te nieuczciwe bzdety
Pozytywna babka wybrała śmiech.
Nie kupujcie z aliexpresów. Szkoda uczciwych pieniędzy na te nieuczciwe bzdety

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie