Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
słabe to było cioto lewacka
napinaj się na necie bo 11.11 dostaniesz wpierdol albo będziesz siedział na necie...!
heh straszysz mnie cioto przez neta ? wiesz od straszenia to sa duchy
Ja pamiętam, że w zeszłym roku jebana antifa w kominiarkach popierdalała
narodowcy też,ale macie ból dupska patologia jebana
Boli mnie, że już nie tyle gimbusy, co jakiś brud z ONR i innych pedalskich organizacji postuje tu swoje pierdolenie (i zero poważnych argumentów tak BTW)
A najbardziej to mnie rozpierdala wasze "walczenie" o Polandię poprzez wyrywanie kostki brukowej z rzucanie nią w szyby i powodowanie strat materialnych różnego typu, które później państwo remontuje za moje kurwa pieniądze z podatków!
Lewactwo już ma ból dupy przed 11.11, szkoda, że w tym roku muszę sobie darować nieoficjalny wyjazd, ale za rok wesprę narodowców siłą fizyczną
heh z twoim wiekiem to za rok zeżrą cie robale
I śmieszne jest to wyzywanie od "lewaków", najczęsciej przez gimbusów mieszkających u rodziców i nie potrafiących zarobić na parę butów. Oczywiście wszystkiemu winna władza, ale jaka by nie była, to niezaradny debil będzie debilem, a opowieści jak to sobie super radzi w życiu snuje tylko w Internecie.
Widzę, że każdy kto nie popiera wandalizmu i rozpierd*lu na ulicach i wolałby w zamian uczestniczy w godnym upamiętnieniu tak ważnego wydarzenia jest od razu lewakiem Najlepsze jest to, że po 11 znów łyse półgłówki będą płakać w internecie, że wszyscy dookoła ich prowokowali, żeby znaleźć uzasadnienie dla swoich kretyńskich zachowań...
Widzę, że każdy kto pójdzie na marsz jest od razu faszystą i łysym półgłówkiem, pojebańcu.
A ile tam będzie faszystów matkobosko całe faszystowskie rodziny z 5-letnimi małymi faszystami!
A wy lewaczki będziecie tylko pluć jadem zza monitora podczas gdy MY - "faszyści" - będziemy iść z faszystowskimi biało-czerwonymi flagami i jakże faszystowskim orzełkiem w sercu. Nie uczcicie i tak tego święta lewaki zaplute i próbujecie usprawiedliwiać to tym, że ostatnio grupka 200 debili dała się sprowokować i włączyła się w burdy. I tak wiecie lepiej co tam się zdarzyło z faktów, mimo że tam nie byliście pedały. Lewactwo to najgorsza zaraza zżerająca teraz Europę i nie można dopuścić ich do władzy, a najlepiej zdeptać ich jak robaki.
Lewactwo już ma ból dupy przed 11.11, szkoda, że w tym roku muszę sobie darować nieoficjalny wyjazd, ale za rok wesprę narodowców siłą fizyczną
Jak chcesz wspierać kwestie Polskie siłą fizyczną to zgłoś się na ochotnika do sypania wałów przeciwpowodziowych. Wtedy cię nazwę patriotą.
Jak chcesz wspierać kwestie Polskie siłą fizyczną to zgłoś się na ochotnika do sypania wałów przeciwpowodziowych. Wtedy cię nazwę patriotą.
Zaskoczę cię, ale służę służbom państwowym i dbam o pamięć polskich bohaterów, więc mów za siebie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów