Obiecuję, że to ostatni filmik w najbliższym czasie. Koniec spamowania z mojej strony!
Obiecuję, że to ostatni filmik w najbliższym czasie. Koniec spamowania z mojej strony!
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
^ale śmieszny ból dupy, szczególnie że swój wygląd uzależniasz od kilku pedałów w rurkach na ulicy XD swoją drogą właśnie każda osobę z długimi włosami i brodą porownałeś do jacykowa i jego fanów, tego jeszcze nie było
Chyba muppet'cie nie zrozumiałeś. Były brody, są kucyki, będzie np. kutas na środku czoła i pajace go sobie zrobią. Zawsze coś będzie i są właśnie Ci, którzy zrobią się tak a nie inaczej, bo inni też to robią.
Do długich włosów nic nie mam, niech sobie noszą. Chuj mnie to obchodzi. Ale klonowanie "pedalstwa" w jakimkolwiek wydaniu mnie irytuje.
Fakt chujowo, że rudy Ale pewnie większość z Was jadących, ma wady genetyczne
Chyba, że mówiłeś o tym później, co było by jeszcze głupsze z Twojej strony, niż nie powiedzenia o tym wcale.
A poza tym google wypuściło projekt kartonowego pudełka, które każdy, może sobie wyciąć, poskładać, zakupić soczewki i zobaczyć jak to wygląda za nim zacznie wrzucać w to pieniądze.
Na allegro, komplet można kupić za 15 zł.
https://www.pepper.pl/promocje/darmowe-google-cardboard-tym-razem-od-minir-13977
Nie za darmo, a za twoje dane i możliwość ich wykorzystywania
A teraz zastanawiam się ilu wyżej stulejarzy jedzie po wyglądzie autora Ilu 100kg+ mających kobietę tylko na redtube
Fakt chujowo, że rudy Ale pewnie większość z Was jadących, ma wady genetyczne
Właśnie sporo takich komentarzy jest, szczególnie, że za żadną modą nie podążam, włosy zapuszczam pod warkocz, boki będą na maksa wygolone i pierdolne se na nich tatuaż-mozaikę z futharku starszego
Podstawową rzeczą którą telefon musi posiadać jest: ŻYROSKOP.
A poza tym google wypuściło projekt kartonowego pudełka, które każdy, może sobie wyciąć, poskładać, zakupić soczewki i zobaczyć jak to wygląda za nim zacznie wrzucać w to pieniądze.
Na allegro, komplet można kupić za 15 zł.
Tak, projekt, który ma soczewki takie, że widzisz wszystko jak przez tunel.
Żyroskop nie jest wymagany do działania aplikacji opisanych w filmie. Jasne, będze mniejsza dokładność działania HT, ale będzie.
+ Poszukuję telefonów 720p+ 4,5 cala+ i bez Żyroskopu. Lista pewnie będzie znikoma
Zresztą te same wątpliwości mam co do urządzeń volvo i innych na rynku.
No i ostatnie - jak przychodzę zjebany po całym dniu i chcę się odprężyć to zwalam się na krzesło jak zombie i ostatnie o czym myślę to ruch.
PS. nieźle najebało stulejarzy krypto pedałów, oceniających wygląd innych kolesi.
Ja wczoraj to zrobiłem używając Xperi Z3 1080p ekran z grą Call of Duty 4 i efekt jest mega... Szkoda tylko że tak drogi smartphon nie ma czujnika halla przez co guzik na boku gogli nie działa
No ale na szczęście przy Trinusie i tak nie jest to przesadnie potrzebne
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów