📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przypieprzył makówką i teraz można mu życzyć powodzenia. Całe życie przed nim, może uda się, że mrugnie oczkiem czasem.
Kaski wymyśliło lewactwo więc nie można ich zakładać ✊🏿
Przebojowe warzywa 🌽.
Dokładnie nie widać ale chyba ma ręce zgięte w łokciach co może świadczyć o Postawie odkorkowanej zwanej pozycją mumii. Dochodzi do uszkodzenia w półkuli mózgu kory przedruchowej lub kory ruchowej bo w tych regionach jest szlak korowo – rdzeniowy który zostaje uszkodzony co powoduje że świadome (somatyczne) ruchy nie mogą być przekazane do górnych kończyn.
Szanse przeżycia ok 35-40 %, Szanse na pełen powrót do zdrowia 0%
pazuzu napisał/a:
Dokładnie nie widać ale chyba ma ręce zgięte w łokciach co może świadczyć o Postawie odkorkowanej zwanej pozycją mumii. Dochodzi do uszkodzenia w półkuli mózgu kory przedruchowej lub kory ruchowej bo w tych regionach jest szlak korowo – rdzeniowy który zostaje uszkodzony co powoduje że świadome (somatyczne) ruchy nie mogą być przekazane do górnych kończyn.
To chlopak do ziemi. Jedyne co mogli zrobić to modlić się do boga, którego nie ma i próbować go na sztywno postawić do pionu. W tamtych rejonach nawet SOR by więcej nie podołali.
Szkoda chłopaczka
Szybko postaw go do pionu, dzięki temu ozdrowieje i znowu będzie chodził.
Jak bym takie coś zobaczył, trzymał bym się z dala i rozglądał czy gdzieś nie zerwała się linia energetyczna bo dzieciak wygląda, jakby go prąd jebał.
Chuj tutaj nawet ręce które leczą nie pomogą .... Chłopaczek jest warzywo .... Na koniec im pomachał jak kaczuszka bo sleep time po niego jedzie .... Śpiączka w chuj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów