📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie rozumiem chęci trzymania w domu brzydala ropuchay co opierdoli wszystko co sie rusza i zmieści sie do ryja. Ani to kurwa miłe ani to aktywne. Ja już dawno wyjebałem żone z domu i od razu jakoś oszczędniej i łeb spokojny.
Co za dno
PAN Buczek.
CzerstWybut napisał/a:
Nie rozumiem chęci trzymania w domu brzydala ropuchay co opierdoli wszystko co sie rusza i zmieści sie do ryja. Ani to kurwa miłe ani to aktywne. Ja już dawno wyjebałem żone z domu i od razu jakoś oszczędniej i łeb spokojny.
tylko ręka niedomaga już
Sąsiad niedawno wnosił jakieś zajebiste terrarium i nie wiem co tam będzie trzymał. Mam nadzieję, że nic jadowitego, a przede wszystkim nic co przylezie do mnie do mieszkania. po wielkości można sądzić, że tam się zmieści nawet aligator.
Hodowanie gadów, płazów, pajęczaków, czy wszelkiego robactwa to takie hobby dla upośledzonych. "mam zwierzątko, które siedzi bez ruchu i śmierdzi, ale jak mu wrzucę coś żywego do pudełka to to zeżre. " no kurwa, wspaniałe
To chyba ta sama żaba która była główną postacią w serii Przygody Bosco - Bosco Adventure
Wstawka słaba, jak mój kutas po trzech wytryskach.
Sam w Krakowie kiedyś jak parku nie zabetonowali widziałem jak ropucha łykała gołębia... piszczał ona skrzeczała ale nie puściła tylko myk pod wodę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów