18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Aby zobrazować skalę, najpierw obejrzyjcie film.
Pod filmem wrzucam w spojlerze informacje co obejrzeliście.

Jak ktoś chce się pobawić w zgaduj zgadulę to zgadujcie zanim przeczytacie.

ukryta treść
Każdy biały krzyż reprezentuje jednego białego rolnika zabitego w rasistowskich i krwawych atakach skierowanych przeciwko białym w południowej afryce.
Tylko w ciągu ostatnich 5 lat (2018-2023)

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Love_is_Love 2023-08-02, 22:30
No ok. Ale za czym ten korek stoi?
Zgłoś
julek1947 2023-08-02, 22:31 10
Oczom ich ukazał się las krzyży
Zgłoś
Yolanda 2023-08-02, 22:57
Talibowie odzyskują swoje tereny?
Zgłoś
Smutas35 2023-08-02, 23:01 1
niemamskarpet. napisał/a:

kij z Twoją zagadką, zabrać im sprzęt, te mikrofony , ekrany, głośniki, tkaniny, ciekawy jak sobie poradzą a rolników cywilizowanych wybili i teraz zdychają z głodu bo małpy nie potrafią uprawiać roli, przestrzegać zasad które są wymagane aby utrzymać poprawne plony więc nie wszyscy opuszczą tą Afrykę i niech radzi sobie sama......... moim zdaniem cofną się do etapu biegania z dzidami po sawannie i walk między plemionami, dodatkowo dojdzie odkopywanie artefaktó z przeszłości dawnych bogów i np. od czasu do czasu ktoś kogoś zastrzeli ......

To Ty chyba ślepy kurwa jesteś.... Będą okradać, atakować skakać po głowach, strzelać, kraść i jeszcze do tego śmiać się szyderczo jak by mieli zapalenie krtani. Ot murzyńska logika
Łatwo, szybko I BEZ MÓZGU
Zgłoś
muody1902 2023-08-02, 23:30 1
Prawie trafiłem. Pomyślałem sobie: droga krzyżowa.

Ja pierdole pora iść do psychiatry.
Zgłoś
bleblebator1 2023-08-03, 0:58 4
djoshin napisał/a:

Jest w tym duży pozytyw ....z głodu teraz pozdychają

gówno prawda. ochojska i podobne lewackie kanalie będą ich przylmować

Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Zgłoś
smc 2023-08-03, 1:15 1
Wagnerowcy jadą na Moskwę?
Zgłoś
Z................w 2023-08-03, 1:54
Pierwsze co mi pszyszło na myśl to korki na ramsztajna albo budda leje benzyne
Zgłoś
Bul_od_bytu 2023-08-03, 3:05 5
Tak się kończą rządy czarnuchów. Jebać Mandelę
Zgłoś
TerazPolska123 2023-08-03, 6:04 2
no cóż, znowu proszą się żeby przyjechać z siatką
Zgłoś
PutinToSmiec 2023-08-03, 6:22
W oswiecimiu też mamy coś takiego xD
Zgłoś
Antoni79 2023-08-03, 8:20 6
Batman_ napisał/a:

Cała Afryka mogłaby zdechnąć, wtedy biały człowiek moglby tam wejść i zrobić porządny użytek z tej ziemi.

Biały (ruski) człowiek już tam jest i robi użytek. Żółty człowiek też tam jest. Cała ta pseudoimigracja inżynierów, kardiochirurgów, to być może robota ruskich. Jeżeli dzieje się coś chujowego, jakieś dziwne grupy ludzi forsujący granicę, spadające samoloty, zatrucia dziennikarzy, polityków, jakieś dziwne podboje terenów przez nieoznakowanych żołnierzy to zazwyczaj kacapy są w pobliżu. Europa jest zbyt tchórzliwa żeby ustawić na granicach gniazda karabinów maszynowych i strzelać w pontony, póki jeszcze są na morzu.
Zgłoś
killua 2023-08-03, 8:55 1
VeIture napisał/a:

Aby zobrazować skalę, najpierw obejrzyjcie film.
Pod filmem wrzucam w spojlerze informacje co obejrzeliście.
Jak ktoś chce się pobawić w zgaduj zgadulę to zgadujcie zanim przeczytacie.

Chuya żeś wyjaśnił. 1) zero opisu czemu akurat tam te krzyże są, ile ich jest, kto je postawił
2) co to za sznur aut, czemu tam stoją? czemu tylko w jedną strone?

Jesteś jak dzisiejsi dziennikarze ich artykuły są dziurawe i brak w nich informacji które aż kurfa się proszą by je tam czytającym podać.

niemamskarpet. napisał/a:

kij z Twoją zagadką, zabrać im sprzęt, te mikrofony , ekrany, głośniki, tkaniny, ciekawy jak sobie poradzą a rolników cywilizowanych wybili i teraz zdychają z głodu bo małpy nie potrafią uprawiać roli, przestrzegać zasad które są wymagane aby utrzymać poprawne plony więc nie wszyscy opuszczą tą Afrykę i niech radzi sobie sama......... moim zdaniem cofną się do etapu biegania z dzidami po sawannie i walk między plemionami, dodatkowo dojdzie odkopywanie artefaktó z przeszłości dawnych bogów i np. od czasu do czasu ktoś kogoś zastrzeli ......

prostych karabinów i naboi to nawet w najbiedniejsch i najmniej rozwinietych panstwach afrykanskich jest mnostwo i raczej nigdy nei zabraknie bo ruscy zawsze beda sprzedawac takim kacykom jak na filmie.
Zgłoś
lucasso15 2023-08-03, 12:03
Zgłoś
MoNsTeR.pl 2023-08-03, 12:10
Widać, że Ku Klux Klan dalej stawia krzyże. Najpierw oni spuszczali wpierdol czarnym, teraz biali dostają wpierdol od czarnych. W Johannesburgu mój znajomy Niemaszek miał biuro podróży, pewnego razu wszedł do biura czarny i zażądał kasy z bronią w łapie. Kumpel powiedział, że kasy nie ma bo właśnie wspólnik zaniósł do banku, no i go czarny odstrzelił. Taki qrwa tam porządek teraz jest.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów