📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:51
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bickle027 napisał/a:
Wszyscy się mylicie, poprawna forma to Gasglow.
Ale, biorąc pod uwagę zgromadzenie transów z filmiku, powinni rozważyć zmianę nazwy na "Gasblow"
darek1234 napisał/a:
Jest na to bardzo prosty sposób: skropić świńską krwią i rozrzucić świńskie mięso
kupowałem teraz szynkę do wędzenia - kupiłem po 22 zł , ale widziałem po 34 też ! W zeszłym roku po tyle była polędwica
I teraz tak.
1. Każdy z nich ma, lub będzie miał, minimum 4 dzieci. Wiadomo państwo płaci to co mają sobie żałować.
2. Swoje córki trzymają krótko za mordę i każą im się wiązać tylko z innymi ciapakami. A jak któraś się postawi to niechcący wypada z balkonu.
3. Swoje żony trzymają jeszcze krócej za mordę. Ma rodzić dzieci i siedzieć cicho na dupie. A jak któraś się postawi to wpierdol.
4. Ich synowie mogą dymać każdą kurwę która m się nawinie. A wiadomo że europejskie kurwiszony są łase na ciapate kutasy. A jak którejś zaleje formę, to wtedy bierze ją sobie za żonę i wracamy do punktu 3.
Właśnie dlatego oni wygrają.
1. Każdy z nich ma, lub będzie miał, minimum 4 dzieci. Wiadomo państwo płaci to co mają sobie żałować.
2. Swoje córki trzymają krótko za mordę i każą im się wiązać tylko z innymi ciapakami. A jak któraś się postawi to niechcący wypada z balkonu.
3. Swoje żony trzymają jeszcze krócej za mordę. Ma rodzić dzieci i siedzieć cicho na dupie. A jak któraś się postawi to wpierdol.
4. Ich synowie mogą dymać każdą kurwę która m się nawinie. A wiadomo że europejskie kurwiszony są łase na ciapate kutasy. A jak którejś zaleje formę, to wtedy bierze ją sobie za żonę i wracamy do punktu 3.
Właśnie dlatego oni wygrają.
Hitler wiedział co robi..
Love_is_Love napisał/a:
Tak samo nawiedzeni jak nasi na Bożym Ciele...
Rynek nie cierpi pustki. Zachodnia postępowa Europa odchodzi o kościoła i religii a pustkę wypeniają musilimy. Jestem wierzący ale nie ortodoksyjnie i z dwojga złego wolę zepsuty kościół niż szariat.
Ciężko jest zgadnąć, skoro w grę wchodzi nie istniejące miasto Glascow.
yaiba napisał/a:
Granaba to ich prorok
Czyli Jebna to imię jego.
Jebna Granaba
I wszystko stało się jasne
Co się dziwicie, liderem Szkockiej Partii Narodowej został Humza Yousaf, ciapaty który czuje się Szkotem, burmistrzem Londynu jest pakistan a następnym królem będzie pewnie jakiś somalijczyk.
A już myślałam, że tak padają bo ktoś serią z CKM do nich napierdalał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów