Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jest na to bardzo prosty sposób: skropić świńską krwią i rozrzucić świńskie mięso
darek1234 napisał/a:
Jest na to bardzo prosty sposób: skropić świńską krwią i rozrzucić świńskie mięso
jak wiadomo gdzie się zbierają to jest skuteczniejszy sposób...

jaki rekord Guinnessa pobijają ? Najwięcej facetów na m2 w sukienkach czy najwięcej facetów dosięgających twarzą do k🤬sa ?
Love_is_Love napisał/a:
Tak samo nawiedzeni jak nasi na Bożym Ciele...
Żebyś k🤬a wiedział

PIs napisał/a:
Nie k🤬a Glascow, tylko Glasgow.
Żaden nie ma racji.
Glasscow
Ale korci by tam wlecieć z napalmem albo miotaczem płomieni ....

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie