📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co ten dzieciak ma na sobie...?! jprdl, za to co wygrał i tak nie kupi normalnych ciuchów. Ojciec sadol xD
Siemasz123 napisał/a:
Co ten dzieciak ma na sobie...?! jprdl, za to co wygrał i tak nie kupi normalnych ciuchów. Ojciec sadol xD
Co to kurwa Was obchodzi kto w czym chodzi?? Boli Cię dupa jak ktoś ma inny styl?? Rozumiem, że w szkole dzieciaki dokuczały Ci bo nosiłeś kalesony na W-Fie i odbiło się to na Twojej psychice.
Btw. Mieszkałem w wielu miejscach ale tylko w Polsce ocenia się ludzi po ubiorze (oczywiście nie mówię tutaj o dewiacjach typu stój a'la Borat)
Cytat:
Btw. Mieszkałem w wielu miejscach ale tylko w Polsce ocenia się ludzi po ubiorze (oczywiście nie mówię tutaj o dewiacjach typu stój a'la Borat)
@up - Borato-podobnych będziesz oceniał? Ale to zaściankowe!
@upy - I najlepsze, że u nas za "markowe" ciuchy uważa się nike czy adidas, podczas gdy na zachodzie marki te są jednymi z tych tańszych dla gawiedzi
Siemasz123 napisał/a:
Przecież to szlafrok kucu
Zapominał jak wół cielęciem był
Ani to fajnie ani śmieszne ani zaskakujące. Był już jeden filmik z takim samym "ekscytującym" zakończeniem.
Zrozumiałbym umiejscowienie tegoż filmiku na sadolu gdyby w pozostałych kubkach było gówno albo inne dziadostwo
Zrozumiałbym umiejscowienie tegoż filmiku na sadolu gdyby w pozostałych kubkach było gówno albo inne dziadostwo
tata wyruchał syna miooodziooo browar
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów