Utorował sobie drogę.
Utorował sobie drogę.
Jebany tirowiec bez wyobraźni zapierdala czołgiem
Co wy kurwa pierdolicie?
To cwaniaczek w suvie chciał uciec ze swojego pasa bo miał autobus na drodze i spowodował wypadek. Kierowca tira pewnie go nawet nie widział szczególnie, że właśnie pisał smsa
Czy ja powiedziałem czyja to wina? Czy ja powiedziałem ,że to nie jest wina suva? Nie. Ja tylko powiedziałem ,że tirowiec zapierdala ,żeby zrzucić towar i nie ma co zwalniać. A nawet jakby zwolnił, to nie zatrzyma 20 ton . Jebany tirowiec zapierdala .kapujesz misu pysiu
p.s. co Ty do mnie w liczbie mnogiej co?
Czy ja powiedziałem czyja to wina? Czy ja powiedziałem ,że to nie jest wina suva? Nie. Ja tylko powiedziałem ,że tirowiec zapierdala ,żeby zrzucić towar i nie ma co zwalniać. A nawet jakby zwolnił, to nie zatrzyma 20 ton . Jebany tirowiec zapierdala .kapujesz misu pysiu
p.s. co Ty do mnie w liczbie mnogiej co?
nie wymyslaj teraz, chuja wiesz o jezdzie samochodem, chciales zablysnac i ci nie wyszlo
nie wymyslaj teraz, ch*ja wiesz o jezdzie samochodem, chciales zablysnac i ci nie wyszlo
Co kurwa wymyślam poboczny siurze...cały czas powtarzam to samo więc co się przypierdalasz...tak to jest jak ułom se dopowada co mu wygodnie.pajac jesteś i się nie wtrącaj
Co kurwa wymyślam poboczny siurze...cały czas powtarzam to samo więc co się przypierdalasz...tak to jest jak ułom se dopowada co mu wygodnie.pajac jesteś i się nie wtrącaj
zamknijcie sie kurwy jebane
noo i to jest sadol
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów