pierwsza pomoc xxi wieku , wyciągnąć telefon i robić fotki
Tablice rejestracyjne
Jarosław nigdy nie żartuje... Szczególnie w tego typu kwestiach
OpisTakie, jak panna na początku są najlepsze. Sąsiadka, która chodzi na spotkania oazowe. Kilka kg za dużo. Buzia w skali 1-10 góra 3-4 ale nie odrzuca. Jeśli mimo niedostatków urody jest zadbana i pachnąca to i tak o wiele lepiej niż piękna, durna i zaniedbana kobieta z żółtymi zębami. Dziewczyna świadoma własnych niedostatków urody. Wie, że zegar biologiczny już nieubłaganie tyka i nigdy nie będzie „teen”. Nie jest to typ tipsiary-blachary (stylów z trampkami nie pasuje) wiec nie czeka na Adriana, syna prezesa GS’u albo innego, dyrektora ze spółki skarbu państwa ani Sadika, księcia z Arabii. Raczej będzie otwarta na normalnego, inteligentnego i dowcipnego faceta. Kolor włosów raczej naturalny. Długość też. Raczej świadczy, że to nie alternatywka, feministka albo inne zjebane komusze ścierwo spod szyldu LGBT. Prawdopodobnie jeśli jest wolna, to dałaby się poderwać i randka byłaby udana. Jeśli zajęta, to facet ma pewnie i dobrze ugotowany obiad i wypolerowaną gałę na pstrykniecie palcami.
Dokładnie tak
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów