Chłop zakończył dyskusję
Chłop zakończył dyskusję
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
co kurwa to ustawione gowno tu robi? kurwa dalem piwo przez przypadek
Witaj w klubie. Ja niestety też !
I cyk ! Po ujemnym piwie nam się teraz należy.
Kara musi być !
Witaj w klubie. Ja niestety też !
I cyk ! Po ujemnym piwie nam się teraz należy.
Kara musi być !
Tradycjonalnie sprzatam dom w soboty i piwkuje. ja mam dobrze, tez dlatego, bo tylko jeszcze podlogi zostaly.
pozdrowienia z Monachium.
Ten pedał jest podobno jakimś hitem internetu. Nagrywa jakieś pedalskie filmiki, a przychlasty to oglądają.
Czyli wychodzi na to że jesteś przychlastem
Czyli wychodzi na to że jesteś przychlastem
Obejrzałem na sadolu, winić i piętnować trzeba osoby które to rozpowszechniają. Ja jestem niewinny. Ja nie wiedział, ja nie chciał
Co do Karen, to fajna podstarzała rura, do tego pyskata, ale niezbyt niebezpieczna. Dobry materiał na ex. Jebał by i kłócił się na zmianę. Kilka lepów na pysk by poleciało przed rozstaniem. Może nie jest jakaś ulana, ale nie wiem dlaczego, kręcą mnie torby 15-20 lat starsze...
Tradycjonalnie sprzatam dom w soboty i piwkuje. ja mam dobrze, tez dlatego, bo tylko jeszcze podlogi zostaly.
pozdrowienia z Monachium.
Szcęść boże bracie! Widzę że Jezus gości w Twoim domu! Mam nadzieję że po sprzątaniu podłogi skupisz się na części chwalebnej modlitwy różańcowej do Maryji. Cieszę się iż wykonujesz obowiązki domowe. Milego dnia i z Panem Bogiem.
Ładuj baterie wiarą ku chwale Pana..
Szcęść boże bracie! Widzę że Jezus gości w Twoim domu! Mam nadzieję że po sprzątaniu podłogi skupisz się na części chwalebnej modlitwy różańcowej do Maryji. Cieszę się iż wykonujesz obowiązki domowe. Milego dnia i z Panem Bogiem.
Ładuj baterie wiarą ku chwalenPana.
Słaby przedmiot kpin sobie znalazłeś...
Słaby przedmiot kpin sobie znalazłeś...
Zapewne chodzi Ci o ładowarkę z dwoma bateriami Duracell AA 1,5V. To była taka metafora odnośnie nabierania pozytywnej energii na resztę soboty.
Gake and Fay
choćby nie wiem jak to przekręcić to i tak wychodzi jedno:
velture kaleka umysłowa i fizyczna
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów