Chłop zakończył dyskusję
Chłop zakończył dyskusję
I cyk ! Po ujemnym piwie nam się teraz należy.
Kara musi być !
Tradycjonalnie sprzatam dom w soboty i piwkuje. ja mam dobrze, tez dlatego, bo tylko jeszcze podlogi zostaly.
pozdrowienia z Monachium.
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.Czyli wychodzi na to że jesteś przychlastem
Obejrzałem na sadolu, winić i piętnować trzeba osoby które to rozpowszechniają. Ja jestem niewinny. Ja nie wiedział, ja nie chciał
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówCo do Karen, to fajna podstarzała rura, do tego pyskata, ale niezbyt niebezpieczna. Dobry materiał na ex. Jebał by i kłócił się na zmianę. Kilka lepów na pysk by poleciało przed rozstaniem. Może nie jest jakaś ulana, ale nie wiem dlaczego, kręcą mnie torby 15-20 lat starsze...
Tradycjonalnie sprzatam dom w soboty i piwkuje. ja mam dobrze, tez dlatego, bo tylko jeszcze podlogi zostaly.
pozdrowienia z Monachium.
Szcęść boże bracie! Widzę że Jezus gości w Twoim domu! Mam nadzieję że po sprzątaniu podłogi skupisz się na części chwalebnej modlitwy różańcowej do Maryji. Cieszę się iż wykonujesz obowiązki domowe. Milego dnia i z Panem Bogiem.
Ładuj baterie wiarą ku chwale Pana..
Szcęść boże bracie! Widzę że Jezus gości w Twoim domu! Mam nadzieję że po sprzątaniu podłogi skupisz się na części chwalebnej modlitwy różańcowej do Maryji. Cieszę się iż wykonujesz obowiązki domowe. Milego dnia i z Panem Bogiem.
Ładuj baterie wiarą ku chwalenPana.
Słaby przedmiot kpin sobie znalazłeś...
Słaby przedmiot kpin sobie znalazłeś...
Zapewne chodzi Ci o ładowarkę z dwoma bateriami Duracell AA 1,5V. To była taka metafora odnośnie nabierania pozytywnej energii na resztę soboty.
Gake and Fay
choćby nie wiem jak to przekręcić to i tak wychodzi jedno:
velture kaleka umysłowa i fizyczna
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów