📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
jak robiłaby gałę to wow!!! a jak kozunie szamie to blee!!! tacy jesteście.. troszki wyrozumiałości
mmm soczyście.
@kali_21_
wychodzi na to że jak ktoś chce laskę do robienia gały to musi szukać takiej która żre gile
wychodzi na to że jak ktoś chce laskę do robienia gały to musi szukać takiej która żre gile
jaka zajadła, pod paznokciem zostało to zaczęła pod koniec filmiku wydłubywać
jak robiłaby gałę to wow!!! a jak kozunie szamie to blee!!! tacy jesteście.. troszki wyrozumiałości
Jak Kali komuś ukraść krowę to wow, ale jak Kalemu ktoś ukraść krowę to ble...
I to tak perfidnie wpierdalać gile z nosa -.-
mam to na codzien u siebie na uczelni...Kobieto, mam nadzieje ze obejrzysz ten filmik i dotrze do Ciebie jak niemozliwym jest siedzenie obok Ciebie!
Najlepsze jest to że gdy te "baby" które zajadają się gilami, jak obejrzą taki filmik to je obrzydza i mówią jak tak można
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów