Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:28
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum

Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami

- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~LeweOkoSaurona 2018-02-22, 19:33
Sunday napisał/a:

Ja z kolei mam taki pomysł żeby po zalogowaniu przenosiło użytkowników nie do poczekalni, a prosto na dział hard.

Najlepiej bezpośrednio do poziomu forum, ewentualnie sru w fekalia.
Zgłoś
T3RMINATOR 2018-03-13, 17:29
znalazłem martwy temat sadistic.pl/farciarz-vt399762.htm
Zgłoś
~Velture 2018-03-19, 22:25
Jeden gość dał mi 2 piwa z jednego konta za jeden post....

www.sadistic.pl/pics/4ad1321ec1ab.jpg

Czasem daję 20-te piwo tylko po to aby wyjebać gówno z poczekalni i żeby wkurwiało was na głównej
Zgłoś
~Sunday 2018-03-20, 9:27
Historia zna takie przypadki (klik), jednak nikt wtedy nie wziął na siebie odpowiedzialności.
Dziś tak samo moderacja udaje, że nie nic się nie dzieje i chce zamieść sprawę pod dywan.
Tymczasem to się dzieje na naszych oczach i spotyka kolejnych użytkowników.
Niestety, nigdy też nie powstały odpowiednie zasady, procedury i standardy postępowania w takich sytuacjach.
Velture, co teraz? Czy zagadka dodatkowego piwa zostanie rozwiązana? Jak zakończy się ta historia?
Zgłoś
D................r 2018-04-01, 22:34
Zgodnie z sugestią, że tu mam zamieścić pytanie proszę o pomoc.
Miewam tak, że wchodząc w temat widzę cytuj komentarz i edytuj swój. Bywa tak, że jest tylko cytuj, nie ma edytuj. Czasem nie ma i jednej i drugiej opcji. Przeglądarka Firefox. Bywa, że otwarcie tematu w nowej karcie rozwiązuje problem, ale nie zawsze.
Zgłoś
N................y 2018-04-01, 22:38
Diar napisał/a:

Zgodnie z sugestią, że tu mam zamieścić pytanie proszę o pomoc.
Miewam tak, że wchodząc w temat widzę cytuj komentarz i edytuj swój. Bywa tak, że jest tylko cytuj, nie ma edytuj. Czasem nie ma i jednej i drugiej opcji. Przeglądarka Firefox. Bywa, że otwarcie tematu w nowej karcie rozwiązuje problem, ale nie zawsze.

"Edytuj" znika po godzinie, a "cytuj" naprawisz otwierając temat w nowej karcie, nie ma za co
Zgłoś
D................r 2018-04-01, 22:43
Niezwyciężony napisał/a:

"Edytuj" znika po godzinie, a "cytuj" naprawisz otwierając temat w nowej karcie, nie ma za co

No właśnie nie. Zobaczyłam literówkę i chciałam poprawić. Nie mogłam, a minęła może minuta. Potem się udało na nowej karcie, ale czasem trzeba było przeglądarkę wygasić i włączyć. Jutro przeinstaluję przeglądarkę, ale jak nie pójdzie zrobię zrzuty ekranu. Na IE nie włażę, do Chroma też nie mam zaufania. Opera też ostatnio dziwnie działa. Firefox na innych stronach działa mi prawidłowo.
Zgłoś
N................y 2018-04-01, 22:49 1
Diar napisał/a:

No właśnie nie. Zobaczyłam literówkę i chciałam poprawić. Nie mogłam, a minęła może minuta. Potem się udało na nowej karcie, ale czasem trzeba było przeglądarkę wygasić i włączyć. Jutro przeinstaluję przeglądarkę, ale jak nie pójdzie zrobię zrzuty ekranu. Na IE nie włażę, do Chroma też nie mam zaufania. Opera też ostatnio dziwnie działa. Firefox na innych stronach działa mi prawidłowo.

Myślę że musisz sobie z tym jakoś radzić, co prawda plemników (modów adminów ) jest tu jak psów, ale robić to nie ma komu.
O tym jak to działa najlepiej świadczy fakt, że przez grube miesiące nie było komu nastawić głupiego zegarka na SB

Może ktoś coś z tym zrobi, ale jak znam to tałatajstwo to raczej wyłożą na to lachę
Zgłoś
tranzystor 2018-04-01, 23:07 1
Problemem jest, że moderatorzy anonimowo usuwają posty. Dzięki anonimowości niektórzy są skrajnie stronniczy i powołują się na ogólny powód - netykietę. Czy nie można wprowadzić takich zmian, aby przy informacji o usuniętym poście była informacja, kto go usunął?
Zgłoś
Cara_Al_Sol 2018-04-02, 0:22 1
tranzystor, Z własnego doświadczenia wiem, że to walka z wiatrakami.
Zaczną ci pisać teksty typu "O, komuś usunięto post", "nie płacz" czy "usuń konto".
Zaczniesz dyskutować - Ostrzeżenie. Drążysz temat - ban.
Zostaw, nie warto.
Pozdrawiam prawie wszystkich.
Zgłoś
tranzystor 2018-04-02, 1:23 1
Cara_Al_Sol napisał/a:

tranzystor, Z własnego doświadczenia wiem, że to walka z wiatrakami.
Zaczną ci pisać teksty typu "O, komuś usunięto post", "nie płacz" czy "usuń konto".
Zaczniesz dyskutować - Ostrzeżenie. Drążysz temat - ban.
Zostaw, nie warto.
Pozdrawiam prawie wszystkich.

Masz rację. Korzystam z Sadistica już kilka lat, ale w ostatnim okresie prawdopodobnie nawciskali gówniarstwa do grona moderatorów i robi się powoli prywata. Obserwuję rażącą stronniczość nie tylko wobec mnie. Brak anonimowości moderatora i możliwość zgłoszenia problemu adminowi ukróciłaby trochę coniektórych.
Zgłoś
~Velture 2018-04-02, 6:47
tranzystor napisał/a:

Masz rację. Korzystam z Sadistica już kilka lat, ale w ostatnim okresie prawdopodobnie nawciskali gówniarstwa do grona moderatorów i robi się powoli prywata. Obserwuję rażącą stronniczość nie tylko wobec mnie. Brak anonimowości moderatora i możliwość zgłoszenia problemu adminowi ukróciłaby trochę coniektórych.

Już kurwa widzę jak cent będzie się pierdolił w wasze skargi aby ukarać moderatora bo ktoś wasze wypociny skasował

Czasem daję 20-te piwo tylko po to aby wyjebać gówno z poczekalni i żeby wkurwiało was na głównej
Zgłoś
Cara_Al_Sol 2018-04-02, 9:08
tranzystor, Teraz Wiesz o czym pisałem?
Drogi Velture, wrzucaj śmieszne pieski, pranki i rób to, co potrafisz najlepiej
Zgłoś
tranzystor 2018-04-02, 11:47
Cara_Al_Sol napisał/a:

Drogi Velture, wrzucaj śmieszne pieski, pranki i rób to, co potrafisz najlepiej

Jakby on miał zrobić to, co potrafi najlepiej, to powinien zacząć od usunięcia konta na Sadisticu. 90% materiału, który wrzuca do totalne gówno, dla uciechy rosnącego w siłę debilizmu rodem z gimnazjum. Niestety sporo Sebixów przeniosło się tutaj z kłejka i dzięki temu od jakiegoś czasu taki Velture dostaje skrzydeł i robi ferment na portalu.
Zgłoś
~Angel 2018-04-02, 11:49
Zawsze możecie zapytać w dziale organizacyjnym o konkretny powód usunięcia postu jeżeli powód który otrzymałeś po skasowaniu posta nie jest dla ciebie jasny.

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem