Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:39
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum

Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami

- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
TurboGrzesznik 2019-02-16, 7:41
Na iOS przydałaby się obsługa gestów - głównie jeśli chodzi o fullscreen. Ewentualnie zamiast natywnych gestów żeby doubleclick dawał fullscreen. Bo na poprzednim playerze gesty działały

Edit: dochodzę do wniosku,że nowoczesny player powinien być obecny tylko na desktopie, poprzedni dawał duże pole do adaptacji dla urządzeń mobilnych, natywną obsługę gestów itp a ten aktualny nie za bardzo jest przyjazny ekranom dotykowym.
Zgłoś
Centurion 2019-02-16, 10:22
j00r, ustawiłem w odtwarzaczu: iosNative na false, więc powinieneś mieć tę samą obsługę co wszyscy, ale nie wiem czy to w czymkolwiek pomoże

Zgłoś
TurboGrzesznik 2019-02-16, 19:58
Centurion, wiem że to masakra dla ciebie, ale to tylko pogorszyło sprawę

Poprzedni problem z fullscreen powrócił. Nie da się zwarunkowac go do desktopa?

Centurion jak mieszkasz w Krk to jeszcze dziś ci wetkne do testów tego obszczanego ipada

Wróć do poprzednich ustawień, kij z gestami, byleby wyświetlało ok
Zgłoś
Centurion 2019-02-16, 20:05
Przywróciłem poprzednie ustawienia dla iOS. Nie mieszkam w Krakowie i nie mam jak tego przetestować sam, przykro mi

Udało mi się także poprawić problem z przewijaniem filmu za pomocą strzałek na desktopie (wcześniej działało tylko po kliknieciu w pasek kontrolek). Nie wiem czy to jakkolwiek wpływa na inne urządzenia

Zgłoś
ritu4l 2019-02-16, 21:48
Czy ktoś jeszcze ma taki problem, że na każdym telefonie, na każdej przeglądarce filmiki odtwarzane nie na pełnym ekranie można przewinąć ze dwa razy, później ni jak ani zatrzymać ani przewinąć aż do końca filmu, czy tylko ja mam niedorozwinięte sprzęty?
Zgłoś
~Velture 2019-02-17, 0:03
r0773n napisał/a:

Czy ktoś jeszcze ma taki problem, że na każdym telefonie, na każdej przeglądarce filmiki odtwarzane nie na pełnym ekranie można przewinąć ze dwa razy, później ni jak ani zatrzymać ani przewinąć aż do końca filmu, czy tylko ja mam niedorozwinięte sprzęty?

Ta. To samo.
Znaczy nie wiem jak na tym "nowym playerze" ale wcześniej miałem to samo i mnie kurwica łapała bo musiałem palcem z góry przeciągać menu podręczne androida i klikać pauze aby znów palcem do góry schować to i kliknąć na pasku co chce zobaczyć a jak nie trafiłem w pasek to znów się pierdoliło...

Czasem daję 20-te piwo tylko po to aby wyjebać gówno z poczekalni i żeby wkurwiało was na głównej
Zgłoś
TurboGrzesznik 2019-02-17, 14:38
Przewijanie nie działa na IOS, nie da się złapać suwaka
Zgłoś
B................s 2019-02-17, 17:46
Niestety w tym formacie (?) nie odtwarzają mi się filmy na telefonie. Jaka to może być przyczyna?
Ten format z linku
sadistic.pl/niewiele-brakowalo-vt489480.htm
Zgłoś
~Velture 2019-02-17, 18:57
Dziękujemy za w chuj obszerne wyjaśnienia w jakim formacie i na jakim sprzęcie to nie działa. Nasze wróżki zaraz ci wywróżą z fusów od kawy w czym tkwi twój problem.

Czasem daję 20-te piwo tylko po to aby wyjebać gówno z poczekalni i żeby wkurwiało was na głównej
Zgłoś
TurboGrzesznik 2019-02-17, 19:49
Na iOs zjebany jest na iPhone fullscreen, natomiast na iPad fullscreen działa a przewijanie nigdzie nie działa.
Zgłoś
Centurion 2019-02-17, 20:21
Problem jest chyba taki że iOS na mobile nie wykrywa css-owej klasy :fullscreen ani nie ma żadnego odpowiednika

developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/CSS/:fullscreen

Filmy na stronie mają określone wymiary, bo inaczej bardzo różne są wstawiają na wysokość. Przy przechodzeniu na fullscreen w innych przeglądarkach css ustawia wysokość i szerokość na 100%

W tej chwili jest włączony jakiś tryb fullscreen native dla iOS, ale podejrzewam, że trzega bo wyłączyć i w jakiś sposób wykryć że urządzenie z iOS weszło w tryb fullscreen. Niestety nie mam jak tego przetestować samemu

Zgłoś
~olivier 2019-02-17, 21:55
U mnie na iOS FullScreen działa (zarówno w wersji mobilnej jak i pełnej)... Przewijać mogę tylko w tym trybie (bez FS przesuwam stronę, nie player)...
Zgłoś
TurboGrzesznik 2019-02-18, 10:35
no to nie wiem, ja mam iPhone SE iOS 12 i nie działa przewijanie, na iPadzie działa fullscreen ale przewijanie nie (suwak sie nie trzyma palca).
szkoda, tablet to moje jedyne narzędzie przeglądania internetu - w pracy mam kompa ale w pracy sie pracuje

nie możecie dać flagi w ustawieniach? Stary/nowy odwarzacz i zapisać ustawienia w cookies?
Zgłoś
a................h 2019-02-18, 12:11
Ja mogę na iOS dać fullscreena, ale przewinąć, podgłośnić już nie. Zresztą, bez full screena jakiekolwiek dotknięcie pasku przewijania pauzuje filmik na czaś dotknięcia.
Zgłoś
Centurion 2019-02-19, 16:28
j00r, agoth,

Wgrałem nową wersję biblioteki odtwarzacza, z tego co przetestowałem na symulatorze to przewijanie już działa. Potrzebuję tylko potwierdzenia odnośnie fullscreena (na symulatorze działa). Nie wiem też co z volume bo na symulatorze go nie mam.

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem