Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:45
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
🔥 Riddler vs Czarnuszek - teraz popularne
W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum

Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami

- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
blacksider 2009-10-29, 22:12
chodzi mi o strone internetowa nie forum
Zgłoś
Lashlo 2009-10-31, 3:29
Czy celowym zabiegiem jest umieszczenie dwóch szałtboxów, jeden po lewej, drugi po prawej w "Dzisiaj Dodane"?
Zgłoś
A................t 2009-11-06, 13:26
Proponuję usunięcie opcji dawania piw z działu "było.pl"
Zgłoś
.................. 2009-11-06, 13:42
Agaliarept, dlaczegóż to?
Zgłoś
cronoseek 2009-11-06, 13:45
Kolejny problem z RSS przy ładowaniu z Greader-a linku do konkretnego postu wyrzuca mnie na pierwszą stronę tematu. Przy nowych tematach to nie ma to znaczenia bo jest jedna strona natomiast przy Nk ew. demotach trochę irytuje
Zgłoś
A................t 2009-11-06, 14:02
Linekk, bo trochę nie fair kogoś jeszcze nagradzać za dubla.
Zgłoś
Scarlet 2009-11-06, 15:38
a ja za każdym razem przy wgrywaniu filmiku mam problem. albo wgrywa się w nieskończoność albo zawiesza w połowie. generalnie trwa to wszystko strasznie długo. nie wiem zy to tylko u mnie tak jest.
Zgłoś
�................z 2009-11-06, 19:58
Sugeruję zmodernizowanie odtwarzacza tak by można było zaczynać odtwarzanie od dowolnego momentu (tak jak jest na yt). Znacznie ułatwiło by to korzystanie z serwisu osobom o słabych i niestabilnych łączach.
Zgłoś
Centurion 2009-11-06, 20:53
Łukasz napisał/a:

Sugeruję zmodernizowanie odtwarzacza tak by można było zaczynać odtwarzanie od dowolnego momentu (tak jak jest na yt). Znacznie ułatwiło by to korzystanie z serwisu osobom o słabych i niestabilnych łączach.

To jest w tej chwili całkowicie niemożliwe bo wymagałoby dodatkowego serwera dedykowanego obsługującego tylko ten streaming, przy czym, zależnie od ilości zużywanego transferu byłyby to naprawdę duże koszta, do tego należy doliczyć licencję flash media server i wychodzą naprawdę duże pieniądze. Pod koniec miesiąca przenosimy się na mocniejszy serwer z łączem 1Gbit (teraz mamy na wyjściu 100Mbit) więc powinno być lepiej z odtwarzaniem filmów.

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
�................z 2009-11-07, 1:03
Centurion napisał/a:

To jest w tej chwili całkowicie niemożliwe bo wymagałoby dodatkowego serwera dedykowanego obsługującego tylko ten streaming, przy czym, zależnie od ilości zużywanego transferu byłyby to naprawdę duże koszta (...)

To moglibyście chociaż dodać możliwość pobierania filmów dla osób ze słabszym łączem.

PS Tak wiem, że jak się pokombinuje to da się wyciągnać film ale zdecydowanie lepiej byłoby gdyby np. przy odtwarzaczy był przycisk "Pobierz na dysk".
Zgłoś
R................t 2009-11-08, 2:13
Łukasz dobrze prawi, ja nijak nie mogę obejrzeć większości filmików, gdyż te urywają się po kilkunastu sekundach, a przy filmach długości powyżej...powiedzmy 2 minut muszę nieraz odświeżać stronę po n kurwa razy :/ Mam tak zawsze, gdy korzystam z odtwarzacza forumowego, jeśli jest "ściągnięty" z innych stron, to niema wówczas problemu, swoją drogą ciekawe co to powoduje...Aha no i zdjęcia też często kończą się wczytywać w połowie, a potem w przypadku demotów, lub NK jest to męczarnią, by ileś tam tych obrazków odświeżać
Zgłoś
~Faper Noster 2009-11-28, 8:38
Nie wiem jak innych, ale mnie denerwują tasiemcowe posty z obrazkami na portalu. Pół biedy jeśli stanowią jakąś jedną logiczną całość, jednak 150 kolejnych wariacji na dany temat, gdzie każda na jedno kopyto bardziej denerwuje niż bawi.

Proponuję zatem żeby wyświetlały się tylko te obrazki, których łączna wysokość nie przekracza 1400 pix (ok. 2 ekranów na większości komputerów), z mozliwością rozwinięcia w sposób analogiczny do oglądania komentarzy.
Dla wybrednych- z możliwością wyłączenia tego w profilu.
Zgłoś
l................4 2009-11-28, 9:42
popieram ~Nostrego, nie ma sensu dawać milion zdjęć/obrazków albo filmów w jednym poście na ten sam temat. Starczy góra 3/5 + link do źródła.
Zgłoś
e................7 2009-11-28, 20:25
wprowadzić jakieś ogranicznie co do wielkości podpisów zarówno w rozmiarze jak i wadze, niektóre gify naprawde bardzo spowaniają ładowanie się strony
Zgłoś
~Faper Noster 2009-11-29, 12:58
Może 2 strony to troszke za mało, niech będzie 3-4, ale nie qrcze 15 jak to niekiedy się widuje...
Sam co prawda swego czasu stworzyłem jeden czy dwa takie tematy, ale teraz widzę ze należałoby to 'zwinąć'
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem