Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:28
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
🔥 Riddler vs Czarnuszek - teraz popularne
W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum

Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami

- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Centurion 2010-01-21, 15:40
Jednak antywirusy bywają pożyteczne

Informuję iż faktycznie podmieniono ten plik i dodano tam kod który miał przechwytywać dane wpisywane przez użytkowników do formularzy. (Został już podmieniony na oryginalny).

Jak zwykle nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło bo:
- wiem już dokładnie jak przeprowadzono atak i naprawiłem to, nie powinno być już takich sytuacji
- cracker zostawił po sobie wyraźne ślady w logach i mamy w końcu dowody aby coś z tym zrobić

Luka była banalna i pokazuje tylko to że to nie żaden poważny włamywacz, który by mógł nam zagrozić.

Zgłoś
l................4 2010-01-21, 17:10
zasugeruję taką zmianę: jestem za wprowadzeniem liczby znaków w komentarzach. Tak aby komentarze były zwięzłe i rzeczowe. Po kilka zdań i na temat. Szlag mnie trafia jak widze komentarz na kilkanaście a czasem kilkadziesiąt linijek... i do tego nie na temat. Jest ktoś za tym pomysłem?
Zgłoś
marna 2010-01-21, 17:55
albo zaczęło by się liczenie słów - jak na maturze
Zgłoś
Scarlet 2010-01-21, 19:20 1
jak post jest długi i po drugim zdaniu widzę, że nudny, to nie zadaję sobie trudu czytania tego i po problemie
Zgłoś
S................u 2010-01-22, 0:44
sadistic.pl/reklamy_dla_doroslych.php Tutaj powinno być "co najmniej".
Zgłoś
B................S 2010-01-22, 2:02
Panie administratorze

errorek przy wrzucaniu filmiku (tak samo z dysku jak i z interneta):

Cytat:

Warning: mkdir() [function.mkdir]: Brak dostępu in /home/sadistic/www/post_video_upload.php on line 138

Warning: chmod() [function.chmod]: Nie ma takiego pliku ani katalogu in /home/sadistic/www/post_video_upload.php on line 138

Warning: copy(flv/20100122/1264121580_291.wmv) [function.copy]: failed to open stream: Nie ma takiego pliku ani katalogu in /home/sadistic/www/post_video_upload.php on line 144

Warning: unlink(flv/20100122/1264121580_291.wmv) [function.unlink]: Nie ma takiego pliku ani katalogu in /home/sadistic/www/post_video_upload.php on line 151

Warning: filesize() [function.filesize]: stat failed for flv/20100122/1264121580_291.flv in /home/sadistic/www/post_video_upload.php on line 153

Warning: chmod() [function.chmod]: Nie ma takiego pliku ani katalogu in /home/sadistic/www/post_video_upload.php on line 156
Sadistic.pl
Błąd Ogólny

Could not insert new entry

DEBUG MODE

SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ')' at line 2

INSERT INTO phpbb_video (vid_user_id, vid_flv, vid_org, vid_date, vid_len) VALUES ('4356', '20100122/1264121580_291', 'rozmowa.wmv', '1264121580', )

Line : 163
File : post_video_upload.php

Zgłoś
cronoseek 2010-01-22, 7:58
Po tym pieprzonym ataku nie działa mi RSS
Zgłoś
push3k 2010-01-24, 1:43
Od czasu ataku nie chce mi się strona wyświetlać w Operze (10.10). Ktoś ma podobny problem?
Zgłoś
marna 2010-01-24, 18:05
mi od kilku dni strona strasznie się 'cięła' nie chciała mi wyświetlić co niektórych tematów mówiąc zdawkowo w komunikacie, że jest anawejlibul i tyle
dziś póki co jest ok ale niczego nie można być pewnym

włączam szukajkę
wpisuję co chcę znaleźć a tam:

Zgłoś
marna 2010-01-24, 19:20
ja nie chciałam
to samo tak się zrobiło
ja tylko kliknęłam i to już tam było
Zgłoś
Lashlo 2010-01-24, 21:53
luki24 napisał/a:

zasugeruję taką zmianę: jestem za wprowadzeniem liczby znaków w komentarzach. Tak aby komentarze były zwięzłe i rzeczowe. Po kilka zdań i na temat. Szlag mnie trafia jak widze komentarz na kilkanaście a czasem kilkadziesiąt linijek... i do tego nie na temat. Jest ktoś za tym pomysłem?

Brednia,. Ludzie się nauczą, że jest te, powiedzmy 200 znaków, będziesz czytał 5 komentarzy jednej osoby pod tematem. Do tego komentarz będzie rozpierdolony, tym gorzej będzie się czytało czyjeś próby przekazania swojej bezmyślności.
Zgłoś
.................. 2010-01-30, 19:15
Aj tam, przyzwyczaisz się i cała reszta userów.
Zgłoś
r................r 2010-01-30, 23:38
Dlaczego "
Podgląd piw został wyłączony"? Jeżeli jest podgląd piw podatny na sql injection(order by) można to zabezpieczyć, nie koniecznie przez wyłączanie tej opcji.
Zgłoś
Centurion 2010-01-30, 23:45
Jest wyłączony bo jest niezoptymalizowany, a ja leniwy

Zgłoś
l................4 2010-01-31, 0:01
no to ja się doczepie: czemu nie ma opcji "oznacz temat jako nieczytany"? często korzystałem z tego jak np nie chciał wgrać się filmik albo jak nie na swoim kompie logowalem żeby móc w późniejszym czasie dokładniej przyjrzeć się tematowi.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem