Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:35
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum

Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami

- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
teken 2010-08-30, 16:54
Murzyn napisał/a:

A ja proponuję kawały o noworodkach, np. takie jak ten ostatni:
Co to jest małe czerwone i podnieca?
Noworodek zgnieciony młotkiem
Czy jakoś tak to szło.

Powiedz mi proszę, co mają słowa do działu hard ? Coraz bardziej mnoży się ludzi, którym coś przeszkadza, niedługo będą posty z prośbą o kulturę i nie przeklinanie.
Zgłoś
M................n 2010-08-30, 18:29
Nichuja mi kurwa przeklinanie nie przeszkadza. Sadyzm wobec dorosłych - okej. Nic mnie nie rusza w tym portalu poza takimi "dowcipami". Jeśli propozycja się spaliła - okej. Przeżyję.
Zgłoś
miedziak 2010-08-31, 23:59 1
Przydało by się żeby dodawatron filmików obsługiwał googlevideo.
Zgłoś
Conscribo 2010-09-01, 1:49
teken napisał/a:

niedługo będą posty z prośbą o kulturę i nie przeklinanie.

kultura byłaby bardzo wskazana. Żarciki na hardzie to byłaby profanacja
Zgłoś
L................o 2010-09-04, 12:13
Jest mała rozbieżność przy możliwości wystawiania piw osobom 'nieobecnym' już za tematy, które stworzyły.
Przykładowo:

Tu się da:

Tu się nie da:

Może by tak całkowicie wywalić możliwość stawiania piw osobon już nieobecnym, uprościło by to chyba proces późniejszego zerowania tych piw, aye?
Zgłoś
D................u 2010-09-04, 15:38
Taki drobny problemik. Przy otwieraniu linka do jutuba z SB, pojawia się małe okienko z playerem. Aczkolwiek jest za małe. Wypadałoby je powiększyć odrobinę.
Zgłoś
U................z 2010-09-04, 16:54
Dziad_z_Lasu napisał/a:

Taki drobny problemik. Przy otwieraniu linka do jutuba z SB, pojawia się małe okienko z playerem. Aczkolwiek jest za małe. Wypadałoby je powiększyć odrobinę.

Również nie ma opcji pełnego ekranu, jest to do rozwiązania przez was, czy to zależy od administratorów Youtube?
Zgłoś
teken 2010-09-05, 15:02 1
Co wy na to, aby gdzieś na głównej umieścić linki do tematów zbiorczych ? Wiem, że jest coś takiego zrobione w tym dziale, ale tylko z fotkami, można by to dac gdzieś na główną pod zakładkę "Tematy zbiorcze" i wrzucić linki do wszystkich zbiorczych. Sam nawet nie wiem jakie i ile ich jest xd
Zgłoś
L................g 2010-09-05, 21:49 1
Usunąć Główną
Zgłoś
E................n 2010-09-06, 12:13
Z jakiej racji ten temat:
sadistic.pl/karl-dimachki-vt49907.htm

Został przez moderatora wrzucony do sucharów?
Już się nudzi za bardzo?
Zgłoś
B................r 2010-09-06, 12:15 3
Echelon napisał/a:

Z jakiej racji ten temat:
sadistic.pl/karl-dimachki-vt49907.htm

Został przez moderatora wrzucony do sucharów?

Pewnie dlatego że to jest suchar.
Zgłoś
E................n 2010-09-06, 12:17
blackhunter6 napisał/a:

Pewnie dlatego że to jest suchar.

Pewnie dlatego, iż pan moderator poczuł się urażony

[ Komentarz dodany przez: blackhunter6: 2010-09-06, 12:19 ]
Musiał byś się bardziej postarać żeby mnie urazić.
Film jest po prostu do dupy i wszystko w tym temacie.

EDIT: Szeroką masz tą swoją dupę.
Zgłoś
N................s 2010-09-06, 14:17
Właśnie wpadłem na pomysł, ale najpierw zacznę od tego skąd się wziął.

Ja i moi znajomi nałogowo od trzech lat wchodziliśmy na sadistica, ale od jakiegoś czasu pojawia się coraz więcej wstawek, a tylko niektóre są dla nas warte obejrzenia. Na 5 przeglądniętych stron można zobaczyć max. 5 naprawdę fajnych rzeczy.
Kryterium, którym kierujemy się przy wybieraniu filmiku, który włączymy jest ilość piw jakie dana pozycja otrzymała. Powyżej 100 na ogół jest już ok.
Jednak jako, że jest to dość uciążliwe wszyscy moi znajomi zrezygnowali z tego portalu i ja też coraz rzadziej zaczynam tu wchodzić.

Myślę, że dobrym rozwiązaniem byłaby możliwość wyboru od ilu piw ma nam pokazywać wstawki na głównej. Jak dla mnie limit 10 piw jest po prostu za mały i myślę, że fajnie byłoby gdyby każdy mógł sobie ustawić własny

Dziękuję za uwagę, pozdrawiam.
Zgłoś
L................o 2010-09-06, 15:21 4
Nameless napisał/a:

Właśnie wpadłem na pomysł, ale najpierw zacznę od tego skąd się wziął.

Ja i moi znajomi nałogowo od trzech lat wchodziliśmy na sadistica, ale od jakiegoś czasu pojawia się coraz więcej wstawek, a tylko niektóre są dla nas warte obejrzenia. Na 5 przeglądniętych stron można zobaczyć max. 5 naprawdę fajnych rzeczy.
Kryterium, którym kierujemy się przy wybieraniu filmiku, który włączymy jest ilość piw jakie dana pozycja otrzymała. Powyżej 100 na ogół jest już ok.
Jednak jako, że jest to dość uciążliwe wszyscy moi znajomi zrezygnowali z tego portalu i ja też coraz rzadziej zaczynam tu wchodzić.

Myślę, że dobrym rozwiązaniem byłaby możliwość wyboru od ilu piw ma nam pokazywać wstawki na głównej. Jak dla mnie limit 10 piw jest po prostu za mały i myślę, że fajnie byłoby gdyby każdy mógł sobie ustawić własny

Dziękuję za uwagę, pozdrawiam.

Pozwolisz, że tak to kolokwialnie ujmę: Nawet kurwa kiedyś dziewicą była.
Sęk w tym, że nawet te dobre wstawki mogły dopiero co wyjść z poczekalni, albo nawet dalej tam kisnąć. Zdarza się, że mocne wrzuty mają po kilkanaście, czy kilkadziesiąt piw i na tym się kończy, bo materiał jest po prostu za mocny dla ogromnej rzeszy ludzi, która wchodzi tu, żeby zobaczyć zabawne filmiki, bez połamanych kończyn i rozwalonych ryjów.
Zatem miarą dobrego materiału niekoniecznie jest ilość piw jakie (aktualnie) posiada.

Pozdr.
Zgłoś
~Vuko 2010-09-06, 15:27
Lashlo napisał/a:

bo materiał jest po prostu za mocny dla ogromnej rzeszy ludzi, która wchodzi tu, żeby zobaczyć zabawne filmiki, bez połamanych kończyn i rozwalonych ryjów.

Dokładnie. To się rozbija o indywidualne gusta, więc ta zmiana nic by tak naprawdę nie wprowadziła.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem