Lashlo napisał/a:
Poza tym, to jeszcze bardziej przyczyniło by się to powolniejszego wychodzenia filmów z poczekalni. Jest sporo osób, które regularnie odwiedzają poczekalnie, od czasu do czasu ktoś zajrzy z ciekawości. Jeśli by coś takiego udostępnić, Ci co zaglądają przez przypadek, pewnie by tam nie weszli, bo 'lepiej obejrzeć coś dobrego, co ma dużo piw'.
I tak nie stawiam piw, bo nie korzystam sam z komputera i nie mam ustawionego autologwania.
Wszystko się da zrobić jak się chce, a takich ludzi jak wy, którzy egoistycznie podchodzą do sprawy zupełnie nie rozumiem. Ja nie mam czasu oglądać każdego filmiku po kolei, nie bawi mnie to. Chcę wejść i obejrzeć to co dobre jak wchodzę raz na kilka dni. Dlatego właśnie I TAK przewijam stronę i szukam liczby piw większej od 100 (pomijając pierwszą stronę, na niej limit piw ustalam sobie mniejszy)....
To, że niektóre filmiki, które dopiero co wyszły z poczekalni nie pokażą mi się i mnie ominą jest głupotą, ponieważ jak już nazbierają ich tyle, że osiągną ustalony limit, to w końcu je zobaczę. Tak jak to odbywa się teraz kiedy filmiki wychodzą z poczekalni. Przecież nie każdy film od kopa dostaje 10 piw. Czasem z poczekalni wychodzi film, który spędził w niej już trochę czasu...
Dla mnie wyznacznikiem filmiku godnego obejrzenia jest liczba piw jaką zebrał w ciągu jednego/dwóch dni, ponieważ wtedy mam pewność, że nie odpalam jakiegoś gówna, bo skoro podobało się tylu osobom, to złe na pewno nie jest.
Wiem, że istnieje taki problem jaki przedstawiłem, bo sam go odczuwam i moi znajomi też. Na pewno nie wpłynęłoby to niekorzystnie na funkcjonowanie serwisu, a może nawet przyciągnęłoby to ludzi, którzy rezygnują/zrezygnowali z sadistica z tego powodu.