📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Się zrobi będzie jak z salonu, nówka sztuka, pierwszy właściciel, nie palony, używany przez kobietę hmm tu wzbudził by moje podejrzenia.
Dużo autek było zalanych podczas powodzi.
raczej zardzewialy
Haha słyszeliście jaką radę dał jakiś koleś na końcu filmu??!! I potem są ogłoszenia na Otomoto i się dziwie że nowe merce tanie jak barszcz.
@Robajson
Stary, sam nie posiadam mieta ale nie wiem co to ma do tego ze teraz to jest straszny syf jak to jest auto okolo 10 letnie
Poza tym i tak bym chcial takiego jak na filmie, dywanik poloze i ani widu ani slychu po dziurach
Stary, sam nie posiadam mieta ale nie wiem co to ma do tego ze teraz to jest straszny syf jak to jest auto okolo 10 letnie
Poza tym i tak bym chcial takiego jak na filmie, dywanik poloze i ani widu ani slychu po dziurach
Najlepsze w tym wszystkim jest to, że gdy padną oba hamulce można próbować nogami. Tak czy inaczej współczuje kolejnemu właścicielowi
rdzewieja czy nie to jedna bajka, pewnie polaczki kupily pod berlinem od jakiegos rodowitego niemca o nazwisku Abdullach mietka e200cdi po 2 wlascicielu super fure, a ze byl spawany z 2 albo i 3 to juz inna bajka, ot miala byc okazja a wyszlo jak zawsze
Mercedesy właśnie w takim stanie to owszem, są tanie jak barszcz. Jak chce się kupić zadbanego, to trzeba groszem rzucić. Niestety od 95 roku Mercedes ocynk dokłada jako opcję dodatkową, o czym rzadko kto wie i o blachę w tych autach trzeba bardzo dbać - wtedy nie ma problemu z rudą. Jak ktoś jeździ na myjnię raz na rok, nie robi zaprawek jak potrzeba, nie woskuje lakieru i nie zabezpiecza podwozia raz na jakiś czas, to ma tego efekty. W domu są 2 takie Mercedesy (przed i po-lift) i nie ma nawet śladu korozji (zrobione kilka małych zaprawek, a nie kilo szpachli) - po prostu regularnie są pucowane i zabezpieczane - koszt niewielki, a stan aut bardzo zadowalający (zdecydowanie się tym lepiej i wygodniej jeździ niż BMką 5 z analogicznej edycji).
A inna sprawa, że ten Merc ma co najmniej 12 lat, ale podejrzewam, że to początek edycji, więc trzeba jeszcze z 4 dołożyć. Wróble na niego srały, bo stał pod krzakiem i tyle Chłopaki odpicują i rzucą na allegro jako unfallfrei.
A inna sprawa, że ten Merc ma co najmniej 12 lat, ale podejrzewam, że to początek edycji, więc trzeba jeszcze z 4 dołożyć. Wróble na niego srały, bo stał pod krzakiem i tyle Chłopaki odpicują i rzucą na allegro jako unfallfrei.
wstawia się ćwiartki, wspawują nowe dachy z słupkami, robią jednego z dwóch.... to i nową podłogę wstawią kwestia tylko czy się opłaca
ŁaŁ, jaki zadbany
Wyobrażam sobie jego właściciela.
Wyobrażam sobie jego właściciela.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów