📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Pojadę po bandzie.
Baśka Sz. o 4 rano???? Czyli dwa zgony...
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Pojadę po bandzie.
Już trzeźwieje, bo musi zdarzyć na autobus
mygyry napisał/a:
Już trzeźwieje, bo musi zdarzyć na autobus
Niektórzy nie zaliczą weekendu bez podwójnego zgonu...
Takie najlepsze - czas teraz wpierdolić jej kindybała do kiełbofona.
Z przyzwyczajenia, ostatnimi siłami przed zgonem jeszcze pędzla szukała do buzi
Zawsze mnie wkurwia nagrywanie pijanych osób i puszczanie tego do sieci. Takich nagrywających przyjaciół trzeba ja najszybciej wypierdolić z grona znajomych.
rzepek1 napisał/a:
Zawsze mnie wkurwia nagrywanie pijanych osób i puszczanie tego do sieci. Takich nagrywających przyjaciół trzeba ja najszybciej wypierdolić z grona znajomych.
A może po prostu nie chlać jak ostatni menel i nie będzie co nagrywać? Normalny człowiek, by po czymś takim uderzył się w pierś i stwierdził, ze więcej nie będzie chlać i że jest to wyłacznie jego wina, ze w takiej sytuacji się znalazł, podczas gdy zjeb będzie jeszcze zrzucał winę na kogoś i miał pretensję, ze ktoś ośmielił się to widzieć. Dorośnij!
Fajna dupa
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Pojadę po bandzie.
Ah ta baśka przystępna dziewczyna była ,i nikomu nie odmawiała ...i miała fajny biust ,cały czas gadamy oczywiście o tej z tej piosenki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów