...tym razem silnika - choć o mały włos, byłby również motocyklisty.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tu się chyba jednak most posypał i zblokował tylne koła, aczkolwiek ekspertem nie jestem
Kamilp4 napisał/a:
Tu się chyba jednak most posypał i zblokował tylne koła, aczkolwiek ekspertem nie jestem
W tagach masz podpowiedź, gdyby sam filmik nie wystarczył - wyjebało wał korbowy, ot i cała historia.
borisklinga napisał/a:
Co sie stało ?
wyjaśniam:
Rozjebało mu silnik.
jestę ekpertę, dziękuje za uwagę
gimbusę
borisklinga napisał/a:
Co sie stało ?
wyjaśniam:
Rozjebało mu silnik.
jestę ekpertę, dziękuje za uwagę
A chuja nie silnik … mówią w filmiku przecież, że skrzynię biegów i wał kardana.
A tak poza … to ja chyba jechałem kiedyś tą drogą. Wygląda jak "kolco" Petersburga. Ale u nich to wszystkie drogi podobne.
wiesz co to jest sprzęgło kardana ?
zobacz ile tam sie oleju polało, a to co wypadło to wał korbowy
brawo
zobacz ile tam sie oleju polało, a to co wypadło to wał korbowy
brawo
Ja pierdolę, mechanicy z sadistica... Na ulicy leży wałek z trybami z skrzyni biegów, a dla nich to wał korbowy... A jeszcze kurwa innych poprawiają... @borisklinga, to nie jest golf z fwd.
EDIT:
I co kurwa znaczy tag "ma3" Jak już to "маз".
EDIT:
Dżamal napisał/a:
Ja pierdolę, mechanicy z sadistica... Na ulicy leży wałek z trybami z skrzyni biegów, a dla nich to wał korbowy... A jeszcze kurwa innych poprawiają... @borisklinga, to nie jest golf z fwd...
Poluzuj szelki. Niewątpliwie jebnąłem babola, bo faktycznie rozleciała się skrzynia biegów - widzę to teraz, jak obejrzałem filmik ponownie, na trzeźwo. Wczoraj jak go wstawiałem, będąc po kilku browarach, po prostu napisałem to, co mi przyszło pierwsze do głowy, bez większego zagłębiania się. Jednak ten największy element, który mi się skojarzył z wałem korbowym, to w rzeczywistości wałek główny skrzyni biegów.
@borisklinga - w skrzyni biegów ciężarówki takich gabarytów, może być sporo ponad 10l oleju. Ale dzięki za wsparcie.
Dżamal napisał/a:
...EDIT:
Gówno. Chyba cię popierdoliło jak myślisz, że ktoś będzie w wyszukiwarce wpisywał cyrylicę. Już to widzę, jak ktoś przełącza sobie układ klawiatury na rosyjski i klepie cyrylicą. Uwierz mi, że mnóstwo osób pisze w ten sposób jak to zrobiłem. Osobiście spotkałem się z tym, że piszą tak nawet goście zza wschodniej granicy, mając do dyspozycji polski układ klawiatury. Jeżeli ty nie wiesz o co chodzi, to twój problem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów