📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Polacy to umieją nie przytomny od picia alkoholu jak damy mu więcej to na pewno się obudzi...
Najebanego kumpla się strzeże jak oka w głowie żeby go nie okradli, przenosi się go z dala od wody żeby po pijaku nie wpadł na głupi pomysł i się nie utopił, a także odprowadza się go do domu albo zapewnia jakiś dach nad głową. NIE filmuje się go i NIE wrzuca do netu.
- niepisana etykieta picia alkoholu
A tak w ogóle to kompletnie nieśmieszne. Przecież każdy się przynajmniej raz najebał i widział kogoś innego najebanego.
A tak w ogóle to kompletnie nieśmieszne. Przecież każdy się przynajmniej raz najebał i widział kogoś innego najebanego.
Zgon jak zgon dali byście mu spokój...
Piwo za opieke pojenie żuberkiem i wgl.
Piwo za opieke pojenie żuberkiem i wgl.
Murzyński chuj w dupę za filmowanie najebanego kumpla.
Poszedłem z kolega na dyskoteke. Znamy sie bardzo długo, ale nie bylismy razem na imprezie nigdy. mieszkamy od siebie w odległosci ok 2 km. Ten raz był pierwszy i ostatni z takim kolega. Ostra impreza byla dla mnie. Typ praktycznie nie pił. Pamietam że wychodziliśmy, że taxi, i budze sie w domu. Dzwonie i pytam. A on, ze pojechalismy z disco taxi. On sie wysadził pod domem i tyle. Kurrrr, mnie zostawił samego. dlatego pewnie 'licząc kase' za 2 km od niego do mnie zapłaciłem 50 zł. Spoko. Złamal noge niedawno...hehehe, a łożko sobie kupił. Powiedziałem poczekaj na mnie do 18 to ci pomoge... hehehe taki chuj. hehehehe I taki sam z takimi kolegami ten.
@gruchens ma rację, ale przyznam że to tankowanie na zgonie mnie trochę rozbawiło...
Nic tylko pogratulować mu kumpli...
Nic tylko pogratulować mu kumpli...
gruchens napisał/a:
Najebanego kumpla się strzeże jak oka w głowie żeby go nie okradli, przenosi się go z dala od wody żeby po pijaku nie wpadł na głupi pomysł i się nie utopił, a także odprowadza się go do domu albo zapewnia jakiś dach nad głową. NIE filmuje się go i NIE wrzuca do netu.
Przecież to Rychu, pewnie sam to wrzucił na yt.
Dobry Skurwysyn Piwo
To przypadkiem nie jest ten bohater --> sadistic.pl/akcja-fotoradar-vt200570.htm
Filmik spoko, śmieszny (zwłaszcza dalsze picie po %) ale do oglądania w gronie znajomych a nie na neta. Jego "koledzy" to zwykłe kurwy i powinno się ich eksterminować jak ciapatych, żydów i cyganów! Chuj wam w dupy ścierwa! - albo to wasz kolega albo nie!! (jak dla mnie to NIE)
my mamy zdjęcia do własnego wglądu i tylko na imprezie we własnym gronie oglądamy.. i to sa kumple a to tutaj to tempe chuje
Kulturalne zwłoki, śpi na ławce o świcie. Kurwy nie kumple, gdyby byli jeszcze w stanie zbliżonym do denata to rozumiem, a tak to zwykłe skurwysyństwo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów