Gość startował w konkursie polegającym na stworzeniu swojego kawałka z ograniczonego zestawu konkretnych sampli. Poszło mu tak:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Za film piwko, bo zajebiście to wypukał (choć muza chujowa strasznie). Dla tych, co chcieliby się pobawić w taki sposób polecam polski soft: SampleLord. Nazwa właściwie mówi wszystko, ale dodam że to wirtualny instrument muzyczny działający jako wtyczka VSTi lub jako osobna aplikacja muzyczna. Umożliwia import próbek audio i plików dźwiękowych w różnych formatach, oraz odtwarzanie ich w czasie rzeczywistym tak jak w sprzętowym instrumencie muzycznym. Od zwyczajnego samplera różni się trochę. Ma niesamowite możliwości.
No i zrobił go Polak, mój znajomy zresztą.
No i zrobił go Polak, mój znajomy zresztą.
Witaj nowoczesny świecie, gdzie muzykiem jest nie ten, kto zna harmonię, tworzy muzykę i potrafi grać na instrumentach, ale ten, który napierdala w jakieś guziki na elektronicznym sprzęcie...
ważne żeby zachować rytm i robić wszystko do taktu. a to w ile ścieżek i w jak bogate dźwięki ubierzesz swój utwór to już twoja indywidualna sprawa.
nawet gdyby ci dać 3 gitary, 5 skrzypiec i cztery puzony to byś się obsrał barszczem przy tym typie.
sprawa jest prosta - nie umiesz grać w piłkę nie wypowiadasz się na temat gry kogoś innego.
ssijcie pałki wszyscy "znafcy" a dla typa z filmu propsy.
i jeszcze jedno - większość muzyki której słuchacie a szczególnie popowe kawałki (a tu pewnie pełno takich gejków co przy popowych szlagierach marszczą swoje małe pałki) powstaje na takich urządzeniach.
POP, RAP, TECHNO, TRANS, HOUSE a i nawet ROCK czy nawet całą ORKIESTRĘ da się zrobić dzięki samplerom. kwestią jest tylko to że najpierw trzeba taki sampel nagrać...
ważne żeby zachować rytm i robić wszystko do taktu. a to w ile ścieżek i w jak bogate dźwięki ubierzesz swój utwór to już twoja indywidualna sprawa.
nawet gdyby ci dać 3 gitary, 5 skrzypiec i cztery puzony to byś się obsrał barszczem przy tym typie.
sprawa jest prosta - nie umiesz grać w piłkę nie wypowiadasz się na temat gry kogoś innego.
ssijcie pałki wszyscy "znafcy" a dla typa z filmu propsy.
i jeszcze jedno - większość muzyki której słuchacie a szczególnie popowe kawałki (a tu pewnie pełno takich gejków co przy popowych szlagierach marszczą swoje małe pałki) powstaje na takich urządzeniach.
POP, RAP, TECHNO, TRANS, HOUSE a i nawet ROCK czy nawet całą ORKIESTRĘ da się zrobić dzięki samplerom. kwestią jest tylko to że najpierw trzeba taki sampel nagrać...
Od 1.01 zaczyna wydawać odgłosy jak mój ojciec po krupniku mojej Babki ; o
zawistne skurwiele wszystko chujowe bo nie kumacie czyjegoś klimatu. wystukaj tak jeden z drugim i wtedy wypominaj komuś że robi chujnie na guziczkach pizdy bez szkoły i pasji skurwiałe zawistne ściery. nie jedna panna chciala by chłopa z tak szybkimi paluchami
Zjebane to jest kurwa strasznie. Muzyka dla pedałów.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów