📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ja pierdole czemu!!! na harda z tym za mocne
Piwka nie postawię bo.... Wypadło?
Counter-disinformation&DDoS Forces@https://t.me/itarmyofukraine2022
U Niemców widziałem podobny wypadek, zanim policja przyjechała zbierali, aż im się uszy trzęsły
Wiec nie potrzeba koniecznie Polaków, żeby posprzątali
Wiec nie potrzeba koniecznie Polaków, żeby posprzątali
i dobrze, mniej piwa mniej alkoholu, mniej pijanych ludzi ktorymi gardze...
boże tyle dobra się zmarnowało....
pracuje w transporcie...kiedys wyjebala mi maszyna (9t) do produkcji puszek, wyskoczyla z naczepy na jezdnie i zakurwiala dobre 50m po jezdni zanim wpadla do rowu. transporcik z wloch do warszawy. zdarzenie z przed 4 miesiecy a pzu alianz robi dalej problemy z wyplaceniem siana za szkode
Jak Lecha wiózł to będą krzyże stawiać i komisję powoływać. A tak - symbolicznie.
Ogłaszam ogólnoświatową żałobę. Uczcijmy tą tragedię minutą ciszy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów