Kawasaki
Dowcip autorski. Jestem kreatywny. Wyszedłem ze strefy komfortu i dziele się z wami moim otwartym umysłem.
(s) padł
google.pl/maps/@54.5380771,18.5021279,3a,67.9y,345.51h,85.57t/data=!3m6!1e1!3m4!1sxzf5Ncf0rBE4I6H2AEfuMg!2e0!7i13312!8i6656
jak za kazdym razem na sadolu ktos napisze : motopizda - jedna motopizda znika z tego swiata.
czytam te Wasze komentarze nt motopizd i odnosze wrazenie ze zwyczajnie zazdroscicie, że ktoś ma taka pasję, a Wam nie pozwala na to baba, matka, córka, kasa i Ojciec RydZyk
to wolę nie mieć pasji, ale szanować swoje zdrowie
Umrzyj i nie pierdol
To nie miej pasji
Umrzyj i nie pierdol
Współczuję. Nie mając pasji, to musisz być bardzo smutnym człowiekiem.
czytam te Wasze komentarze nt motop*zd i odnosze wrazenie ze zwyczajnie zazdroscicie, że ktoś ma taka pasję, a Wam nie pozwala na to baba, matka, córka, kasa i Ojciec RydZyk
Mylisz pojęcia - my nie zazdrościmy tylko gardzimy pajacami na motorach. To, że jeżdżę na czymś nie oznacza "pasji".
czytam te Wasze komentarze nt motopizd i odnosze wrazenie ze zwyczajnie zazdroscicie, że ktoś ma taka pasję, a Wam nie pozwala na to baba, matka, córka, kasa i Ojciec RydZyk
Czego zazdrościmy? Że macie małe chuje i motorami próbujecie sobie przedluzyc?
Szczamy na was i gardzimy wami.
Jak tutaj podejście ogarniam odnośnie motopizd, tak ten komentarz to jest samozaoranie.
W ogóle z pokoju nie wychodź. Wsadź sobie tam kibel i siedź przed komputerem 24/7
Pomijam motopizdy (nie mylić z motocyklistami), to każda pasja jest zajebista, ta mniej niebezpieczna i bardziej.
Jaka jest ulubiona kawa motopizd?
Kawasaki
Dowcip autorski. Jestem kreatywny. Wyszedłem ze strefy komfortu i dziele się z wami moim otwartym umysłem.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Przecież większość sadoli to nerdy :p Jeżdzisz na snowboardzie to: " deskopizda życie mu nie miłe", wspinaczka górska:" po chuj tam łażą skalne pizdy dobrze im", rower i moto to wiadomo. A większość komentujących z nich nie widzi kutasa bo bebech zakrywa... xD Ruszcie się z domu, nie mówię o pracy i wyjściu po browar.
Co cię boli komentopizdo?! "xD"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów